Rainbow Angels, taki nowy zakon...
oczojebny strasznie ten champion. jak tobie to pasuje - git, to twoja figurka. ja na to patrzec nie moge, choc z uznaniem przygladam sie gladkosci malowania.
[PL] Warsztat Szczurka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Szczurka
ale tylko do żółtego NMMspoko, ma już nowe farby!
Generalnie strasznie zwalilem przez ten NMM bo gdybym mial odpowiednie farby to i kolor bylby nieco inny ,a nie cytrynowka
p.s-Moge tylko zdradzic ze aktualnie siedze nad predatorem
w filmowych barwach czyt. zgnila zielen jakies przebarwienia na pysku ,dobre metale mocno przechodzone i skromna techniczna podstawka ... aktualnie katuje wlasnie podstawke ... zobaczymy jak to wyjdzie
Click to see full-sized image
przeciagnij paroma glazami ta cytryne i powinno byc si - ladnie jest gladko wiec wartoby uratowac ten element
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
nie no predator fajny jest (tylko nie jagódki w śmietanie albo malinki z mięta .. )
Taki mały wip
Zastanawiam się jeszcze które ze śmieci z ostatniej foty wylądują na podstawce
Jakieś pomysły
-
Kuzyn
Tak, ja mam kilka, bo bardzo lubię robić podstawki po pierwsze ja bym zrobił tak :
-tam gdzie zostało ci wolne miejsce na dole wytnij czarną część i zostaw sam rant, a od spodu przyklej kawałek plasticcardu. Wtedy będziesz miał więcej miejsca. Z pionowej ścianki daj rurę z której coś się wylewa. Na dół daj troche bitsów i niech ta wylewająca się substancja zaleje podstawkę aż do rantu. Zrób jakąś półprzezroczystą zielonkąwą wodę z żywicy(kiedyś Demi polecał z firmy Andrea). A na górze daj jakieś śruby, siatkę, blachę cokolwiek żeby tak płasko nie było!
I ciśnij dalej!
Peace!
-tam gdzie zostało ci wolne miejsce na dole wytnij czarną część i zostaw sam rant, a od spodu przyklej kawałek plasticcardu. Wtedy będziesz miał więcej miejsca. Z pionowej ścianki daj rurę z której coś się wylewa. Na dół daj troche bitsów i niech ta wylewająca się substancja zaleje podstawkę aż do rantu. Zrób jakąś półprzezroczystą zielonkąwą wodę z żywicy(kiedyś Demi polecał z firmy Andrea). A na górze daj jakieś śruby, siatkę, blachę cokolwiek żeby tak płasko nie było!
Peace!
Wow, ale fajne "śmieci" na podstawki!
tez muszę wykombinować takie 
to na napisał Captivus od wycięciu podstawki i zostawieniu samego ranta to super pomysł
wtedy dużo można zmieścić 
ja bym zrobił tak jak napisał Captivus, tylko dodał na tą rurę kratkę przez którą przelewa się woda, maź, plazma jakaś
taki kanałek.
Coś jak to
Sorka za painta, ale to o 7 rano robiony projekcik taki
oczywiscie wrzuć coś co pływa w tej wodzie, bedzie fajnie wyglądało na pewno 
Powodzenia!
to na napisał Captivus od wycięciu podstawki i zostawieniu samego ranta to super pomysł
ja bym zrobił tak jak napisał Captivus, tylko dodał na tą rurę kratkę przez którą przelewa się woda, maź, plazma jakaś
Coś jak to
Sorka za painta, ale to o 7 rano robiony projekcik taki
Powodzenia!
Popieram pomysły przedmówców .Tam gdzie stoi figurka mógł byś na podłogę dokleić taką blachę:
Na tej kratce możesz zaczepić jakieś śmieci , jak fragmenty torebek no i inne syfy które są unoszone przez pęd tej zielonej mazi .
Pozdrawiam
Click to see full-sized imageNa tej kratce możesz zaczepić jakieś śmieci , jak fragmenty torebek no i inne syfy które są unoszone przez pęd tej zielonej mazi .
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
czytaj: turkusowy z malinowymi przebarwieniami na pyskuszczurek_ wrote:w filmowych barwach czyt. zgnila zielen jakies przebarwienia na pysku
@Camelson ,Captivus
TAk zrobię ale to przy innej figurce (wlasnie idzie do mnie paczuszka z FW
) ,wielkie dzieki za dobry pomysl .NIestety zleceniodawcy niespodobala sie
chcialby bardziej plaska
Jak na oryginalnej focie . Nasz klient nasz pannnn ...
p.s-jakie glazy oprocz ciemnego brazu i czarnego proponujecie na styrany pancerz pana z przydka twarza

TAk zrobię ale to przy innej figurce (wlasnie idzie do mnie paczuszka z FW
Nie bedzie tak zleczytaj: turkusowy z malinowymi przebarwieniami na pysku
p.s-jakie glazy oprocz ciemnego brazu i czarnego proponujecie na styrany pancerz pana z przydka twarza