[PL] Nora Sławola [17.03.17 - Cornelius]
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
SexRocket
Re: [PL] Warsztat Slawola
ehh slawol a juz po woli zaczynalem myslec zes normalny, znow rozwiales moje watpliwosci 
To ja się dorzucę
ogolnie obie prace wyglądają ładnie i podobają mi się, to na Championie marmur trochę za geste linie ma, przez co wygląda za mało marmurowo, no i miecz taki jakiś kapkę przesadzony 
Jeszcze czego!SexRocket wrote:ehh slawol a juz po woli zaczynalem myslec zes normalny...
Mam nadzieję, że na dobreSexRocket wrote:...znow rozwiales moje watpliwosci
@Rentall - amenuj sobie u siebie, u mnie nie ma końca
@IRKUCK - dzięki za komentarz
@Maru -
A tak przy okazji - mam do Was Wszystkich prośbę małą:
Click to see full-sized imageRe: [PL] Warsztat Slawola
oh Sławol, chyba coś mało śpisz ostatnio i fantazja ciebie ponosi
czyli co następnego masz na tapecie?Ja Wam pokażę! Zobaczycie jeszcze i pożałujecie swoich słów!
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Ach, to wszystko zasługa Internetu, forów, wolności słowa, netykiety, odpowiedzialności za swoje słowa, pseudologii/mitomanii, hamulców, sprzęgieł, wstecznych, gazu, diesli, automatów i manuali, poglądów/przekonań/prawd jedynych zawsze sprawdzonych oraz mojej cudowności i skilla malarskiegoczlowiek.morze wrote:oh Sławol, chyba coś mało śpisz ostatnio i fantazja ciebie ponosi
czyli co następnego masz na tapecie?Ja Wam pokażę! Zobaczycie jeszcze i pożałujecie swoich słów!
Click to see full-sized image A śpię całkiem nieźle
A na tapecie są cały czas cegły - taki wzór mam w pokoju, mieszkam w piwnicy
MOCNE!Maru wrote:a jak myślisz co moze mieć ??czyli co następnego masz na tapecie?
blond chick with nice pussy
Click to see full-sized image Dobra, wystarczy tego samouwielbienia! Czas wrócić na ziemię i gryźć piach.
Właśnie, wracaj do robienia duala bo czuje ,że może być superSlawol wrote: Dobra, wystarczy tego samouwielbienia! Czas wrócić na ziemię i gryźć piach.
Click to see full-sized imageRe: [PL] Warsztat Slawola
Muzycy czubki i jak widac malarze maja podobnie