i heard you like gren tanks - so dog we put green in your green tank so now it is reay green
a ma podwozie na podnośnikach i zestaw bumboxowy + playstacion Vita dla każdego Green Marina ??
To prawdaNameless wrote:genialne oswietlenia na tych potrojnych reflektorach, swietny zardzewialy metal z tylu.
ale kolorystyka i szlaczki odsylaja ten model na polke w zabawkowymgdzie miedzy Bionicle a Hero Factory.
No do końca nie miałem pomysłu na te płomienie i wyszła taka kaszana w niektórych miejscach, że aż wstyd. Z drugiej strony to pierwsze podejście do takich małych powierzchni z mini krzywikami i uważam, że nawet się udałoSlawol wrote:Widzę, że w ruch poszły krzywiki i aerografArtystyczne esy-floresy, jednak trochę bez pomysłu mi się wydają...
Następny w kolejce będzie pojazd malowany w True Fire a'la Mike Lavallee?
Podobają mi się zapalone światła, ale myślę, że te snopy przy samych źródłach mogłyby się łączyć w jedną jasną plamę, bez tych kresek, a potem dopiero rozchodzić się oddzielnie. Takie tam czepianie się...
Czerwone wizjery dla mnie trochę zbyt cukierkowe, a niektóre napisy na elementach mniej staranne od innych.
Ale ogólnie to miły dla oka widok
Na początku plan był trochę inny niż taka cukierkowość ale zacząłem cośtam pryskać i fajnie się to robiło to już poleciałem po całościmahon wrote:Cieszy oko! Czy ma 40kowy klimat? Nie. Ale mi to tam nie przeszkadza.
Wygląda bardziej jak limuzyna jakiegoś Gangsta Pimpa niż czołg.
Widzęże aerograf poszedł na full wypas - i słusznie. Wychodzi ci to, to po co się hamować?
Sam bym tego lepiej nie opisał, ma pełną hydraulikę w podwoziu - podskakuje, subwoofery z na pace, disko kulę w śrokuMaru wrote:Yo raps Pimp my Tank ..
i heard you like gren tanks - so dog we put green in your green tank so now it is reay green
a ma podwozie na podnośnikach i zestaw bumboxowy + playstacion Vita dla każdego Green Marina ??
Kris Kross - "Jump"Ctan wrote:ma pełną hydraulikę w podwoziu - podskakuje, subwoofery z na pace, disko kulę w śroku
mr. president

ja tylko zauwaze, ze to z cala pewnoscia bylo "pienc ciastek"!Slawol wrote:MC Hammer i "Kanciasty"