Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Bardzo fajna paleta kolorystyczna. Lubię jak dobierasz barwy i uzupelniasz je brązami (to chyba dominujący odcień w twoim malowaniu).
I jestem pod wrażeniem jak zmiękczasz blending, bo zachowujesz duży kontrast nie robiąc z tego wulgarnego przejścia.
Podobają mi się te drobne smaczki jak brązowe plamy na skórze, znaczek na rękojeści topora, plamy krwi.
To juz chyba wiem czemu na poczatku nie pokazywales topora
Nie za bardzo mi sie podoba, jakbys nie mial na niego pomyslu i chcial juz dokonczyc szybko model. Odstaje poziomem w porownaniu do np super pomalowanej skory.
Ajajaj... A mi się tym razem efekt skóry nie bardzo podoba... Hmm... Przypomina mi bardziej kombinezon herosa Marvela, niż skórę wilkołaka... Technicznie oczywiście super, ale jakoś mi to zalatuje... Lateksem? Włosy i brązy ekstra! No i topór mi się podoba (tym razem te spękania nie przypominają mi kamienią ) Aha, ja też bym dał więcej krwi
odcien skory jest spoko moze i zdarzaly sie szaroniebieskie wilczki gdzies na fotach w necie w przeszlosci, no ale Twoj jest jakby ciemniejszy..
nie podoba mi sie to jak miejscami podkresliles rzezbe miesni, mocno zaznaczyles najglebsze cienie co sprawilo ze miesnie sa takie wyciosane.. widac to zwlaszcza na prawym udzie..
bardziej podobaja mi sie te delikatniej potraktowane miejsca lepiej pasuja do 'ksiezycowego' oswietlenia
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Skóra to mi tam się podoba, ale nie na pysku. Te ciemne krechy w cieniach jakoś nie pasują mi do stylu na reszcie modelu.
Ale jakościowo trzymasz klasę - jak zwykle zresztą...
Wrzucam zdjęcie, narazie tylko przodu (sic!) najnowszego zlecenia jakie robiłem. Jest to konwersja z figurki FW i różnych bitsów, przedstawiająca: Black Templars Marshal.
Tylko przód, ale za to duże zdjęcie Wrzucę tył z tłem i wrzucę jeszcze dzisiaj te zaległe 3 starocie, które obiecałem zamieścić.