[PL] Galeria Bohuna

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Szary

Re: [PL] Galeria Bohuna

Post by Szary »

Bardzo fajna paleta kolorystyczna. Lubię jak dobierasz barwy i uzupelniasz je brązami (to chyba dominujący odcień w twoim malowaniu).
I jestem pod wrażeniem jak zmiękczasz blending, bo zachowujesz duży kontrast nie robiąc z tego wulgarnego przejścia.
Podobają mi się te drobne smaczki jak brązowe plamy na skórze, znaczek na rękojeści topora, plamy krwi.

Bardzo, bardzo fajnie :clap:
Szary

Image
przemo

Post by przemo »

Super praca! Bardzo lubie Twoj styl.

Swietnie wyszla skora i wlosy, naprawde kozackie. Ciekawe jak wyglada topor?

I Fajnie jakby to jednak byl jeszcze wip bo np rekojesc topora wyglada malo ciekawie.

swietna praca :clap:
Bohun

Post by Bohun »

Dzięki za komentarze :D

A to i zdjęcie z tłem i toporem 8)

Wersja na CMON

[rimg]https://img196.imageshack.us/img196/783/cmoncopy.jpg[/rimg]
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

zadrapania na toporze to czarny i metalizer ???
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
przemo

Post by przemo »

To juz chyba wiem czemu na poczatku nie pokazywales topora :P

Nie za bardzo mi sie podoba, jakbys nie mial na niego pomyslu i chcial juz dokonczyc szybko model. Odstaje poziomem w porownaniu do np super pomalowanej skory.
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Ajajaj... A mi się tym razem efekt skóry nie bardzo podoba... Hmm... Przypomina mi bardziej kombinezon herosa Marvela, niż skórę wilkołaka... Technicznie oczywiście super, ale jakoś mi to zalatuje... Lateksem? :oops: Włosy i brązy ekstra! No i topór mi się podoba (tym razem te spękania nie przypominają mi kamienią ;)) Aha, ja też bym dał więcej krwi :twisted:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
arctica
Too fast for the rest of us

Post by arctica »

This just blows me away. I love the metallics you've used on the model it all adds works with the atmosphere you've given the model
kacpero

Post by kacpero »

odcien skory jest spoko :) moze i zdarzaly sie szaroniebieskie wilczki gdzies na fotach w necie w przeszlosci, no ale Twoj jest jakby ciemniejszy..
nie podoba mi sie to jak miejscami podkresliles rzezbe miesni, mocno zaznaczyles najglebsze cienie co sprawilo ze miesnie sa takie wyciosane.. widac to zwlaszcza na prawym udzie..
bardziej podobaja mi sie te delikatniej potraktowane miejsca :) lepiej pasuja do 'ksiezycowego' oswietlenia :)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Skóra to mi tam się podoba, ale nie na pysku. Te ciemne krechy w cieniach jakoś nie pasują mi do stylu na reszcie modelu.
Ale jakościowo trzymasz klasę - jak zwykle zresztą...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Bohun

Post by Bohun »

Witam po przerwie w działalności na forum :D

Wrzucam zdjęcie, narazie tylko przodu (sic!) najnowszego zlecenia jakie robiłem. Jest to konwersja z figurki FW i różnych bitsów, przedstawiająca: Black Templars Marshal.

Tylko przód, ale za to duże zdjęcie 8) Wrzucę tył z tłem i wrzucę jeszcze dzisiaj te zaległe 3 starocie, które obiecałem zamieścić.

Ogólnie włożyłem mnóstwo pracy w tą figurkę...

Jak wam się podoba?

[rimg]https://img155.imageshack.us/img155/7544/forum1hp.jpg[/rimg]
Post Reply