tylko jeszcze zmienić podstawke
[PL] Siedziba Flameona ;)
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Siedziba Flameona ;)
Model na duży plus 
Chwalić się nie mam czym bo to 3 poziom, pierwszy raz starałem się malować poniżej moich umiejętności ,więc pewnie wyszło na prawdę kiepsko
ale niech będzie wiadomo ,że w miarę możliwości maluję nadal 
Wszelkie wytykanie błędów jest bezcelowe bo popełniłem je celowo, no chyba ,że z czymś naprawdę przegiąłem to możecie pisać to na przyszłość uniknę przesady
Click to see full-sized image
Wszelkie wytykanie błędów jest bezcelowe bo popełniłem je celowo, no chyba ,że z czymś naprawdę przegiąłem to możecie pisać to na przyszłość uniknę przesady
Click to see full-sized imageRe: [PL] Siedziba Flameona ;)
nooooo, powiem że tym 3 poziomem zawstydziłbyś nawet Tabletop Szarego. Nie mam nic więcej do dodania.
Chciałbym żeby to było poniżej moich możliwości...
Chciałbym żeby to było poniżej moich możliwości...
Jezuniu... jakbym słyszał kujonów przed lekcją. "o niee nic nie umiem na pewno dostanę szmatę...", po oddaniu kartkówek " piątka? O łał jak ja to zrobiłem haha ale mam farta uhuhu".,więc pewnie wyszło na prawdę kiepsko
Skromność jest fajna ale do pewnego momentu
Gratulację =]

Nieno poważnie jest tu kilka elementów za które mi po prostu wstyd ale przecież nie mogę na 3 level malować tak jak na 4 bo kto by wtedy brał 4ty? 
Czyli suma sumarum takie malowanie na 3 level będzie ok?
Bo na prawdę pierwszy raz w życiu maluję w taki sposób.
Czyli suma sumarum takie malowanie na 3 level będzie ok?
Bo na prawdę pierwszy raz w życiu maluję w taki sposób.
Na szczęście tylko śmietankę, mimo wszystko sporo czasu mi zeszło na ten model, tak więc cała armia by mnie zamęczyłaSkromność jest fajna ale do pewnego momentuTy go przekroczyłeś bo figurka jest na prawdę b.fajna. Będziesz malował całą armię czy tylko śmietankę? Chciałbym zobaczyć tak ze 120 szczurów pomalowany na ten "nędzny 3ci poziom" hah
Zwłaszcza ta trójkątna decha (tarczo-decha), na której mógłby się jakiś prosty frihend pojawić...Nameless wrote:no, bida Panie, bida...
Ech, Flameonie, Flameonie...
ty go czasem nie bierz serio, Sławola jednego 
jeśli chce ci się utrzymać taką jakość jako "trójkę" to OK. mi by się nie chciało...
jeśli chce ci się utrzymać taką jakość jako "trójkę" to OK. mi by się nie chciało...
-
Kuzyn
nie tylko Tobiemahon wrote: jeśli chce ci się utrzymać taką jakość jako "trójkę" to OK. mi by się nie chciało...
a co do figurka to ładny jest nie powiem, nawet bardzo