[PL] Galeria qc
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
quidamcorvus
Re: [PL] Galeria qc
Podłoga sekretnej komnaty przywołań umieszczonej na poddaszu Rezydencji:
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image-
Demi_morgana
- Chest of Colors

-
quidamcorvus
Nie jest to gotowa praca. Ale póki co to na tym etapie zakończyłem prace nad zewnętrzną stroną Rezydencji. Wnętrze wymaga jeszcze sporo pracy ale tym zajmę się później, gdy wszystkie moduły będą już gotowe.
Rezydencja była miejscem spotkań Kultystów Chaosu i odprawiania mrocznych rytuałów. Na zewnątrz umieściłem wycięte z aluminiowej blaszki elementy, które mają stylizować Rezydencję na budynek splugawiony przez Chaos. Podczas kolejnych prac postaram się, jeszcze bardziej splugawić Rezydencję.
Obecnie Rezydencja prezentuje się następująco:
A stół, wraz z gotowymi już modułami wygląda tak:
Rezydencja była miejscem spotkań Kultystów Chaosu i odprawiania mrocznych rytuałów. Na zewnątrz umieściłem wycięte z aluminiowej blaszki elementy, które mają stylizować Rezydencję na budynek splugawiony przez Chaos. Podczas kolejnych prac postaram się, jeszcze bardziej splugawić Rezydencję.
Obecnie Rezydencja prezentuje się następująco:
Click to see full-sized imageA stół, wraz z gotowymi już modułami wygląda tak:
Click to see full-sized imageRe: [PL] Galeria qc
a teraz kawka i herbata na nowym stole. Dorob odpowiednie sloty na kubki 
normalnie Blob Budowniczy ....
-
quidamcorvus
Dzięki 

Przy okazji zakończenia wstępnych prac nad Rezydencją postanowiłem przebudować też Bramę Miejską.
Kusi mnie, żeby dodać jeszcze jeden poziom - pewnie będzie to drewniana wieża/podest - ale to później.
Każdy ze stolików ma szufladę, więc miejsce na picie i żarcie jestRentall wrote:a teraz kawka i herbata na nowym stole. Dorob odpowiednie sloty na kubki
Przy okazji zakończenia wstępnych prac nad Rezydencją postanowiłem przebudować też Bramę Miejską.
Kusi mnie, żeby dodać jeszcze jeden poziom - pewnie będzie to drewniana wieża/podest - ale to później.
Click to see full-sized imageRe: [PL] Galeria qc
aż się chce wyć, że niektórzy mają takie makiety...