[PL] Galeria qc
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria qc
całości czy nie, ale wyglądają przednio. muszę powiedzieć, że wreszcie zrobiłeś zdjęcia, które pozwalają przychylnym okiem spojrzeć na twoje malowanie i nawet nim nacieszyć to oko!
łojezu ale tego jest ... ogólna uwaga - większy kontrast - poza kolorem wiśniowym ten jest gicior
-
quidamcorvus
Kolejna aktualizacja. Obecnie diorama wygląda tak jak poniżej. Zastanawiam się jeszcze, czy nie poprawić bocznych ścian, bo obecnie nie wyglądają zbyt estetycznie.
Click to see full-sized image
Click to see full-sized image-
Demi_morgana
- Chest of Colors

bombowa diorama, fatalne boki. poprawiaj koniecznie!
-
quidamcorvus
No to zakończyłem prace nad dioramą Khazadów z Gór Krańca Świat do gry Warheim Fantasy Skirmish.
Budując dioramę wymyśliłem sobie historię, według której kompania krasnoludów podróżując po spustoszonych przez siły Chaosu północnych rubieżach Imperium dociera do położonego w Górach Środkowych osiedla górniczego Lindenheim. Krasnoludy odnajdują pozostałości po ludzkiej kopalni i postanawiają założyć obóz z którego eksplorować będą okoliczne ziemie. Diorama przedstawia pierwsze dni w których krasnoludy badają i oczyszczają kopalnię...
Zrobiłem kilkanaście zdjęć dioramy (wydaje mi się, że nie najgorszych jak na moje mierne umiejętności). Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania.
Budując dioramę wymyśliłem sobie historię, według której kompania krasnoludów podróżując po spustoszonych przez siły Chaosu północnych rubieżach Imperium dociera do położonego w Górach Środkowych osiedla górniczego Lindenheim. Krasnoludy odnajdują pozostałości po ludzkiej kopalni i postanawiają założyć obóz z którego eksplorować będą okoliczne ziemie. Diorama przedstawia pierwsze dni w których krasnoludy badają i oczyszczają kopalnię...
Zrobiłem kilkanaście zdjęć dioramy (wydaje mi się, że nie najgorszych jak na moje mierne umiejętności). Życzę miłego oglądania i zapraszam do komentowania.
Click to see full-sized image-
Demi_morgana
- Chest of Colors

brawo, fajna diorama 
miniatures painted: