[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
maciejrusztyn
Re: [PL] Galeria Bohuna
Figurka piękna!
Ilość barw i ich połączenie tworzy spójną całość. Masz strasznie duże tępo malowania:)
Był byś tak miły i powiesz mi jak robisz kolor srebny?
Pozdrawiam.
Ilość barw i ich połączenie tworzy spójną całość. Masz strasznie duże tępo malowania:)
Był byś tak miły i powiesz mi jak robisz kolor srebny?
Pozdrawiam.
super.. piekne kolory.. fajnie ze udalo Ci sie z oldschoolowego modelu zrobic takie cudenko
zwlaszcza ze stare modele sa czesto kiepskiej jakosci (odlew detale itp)
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Zbliżająca się wiosna tak na Ciebie działa czy co?
Malunek jak zwykle super, ork z brodą wygląda dosyć dziwnie ale z twoim malowanie jak najbardziej jest fajnie
o coś obserwuje zmianę stylu malowania u ciebie - z mocno nasyconych wręcz przesyconych kolorów do bardzo ograniczonej palety czyżbyś ewoluował w stronę Monochromatycznej palety używanej przez J Halley ??
Bohun nie wiem o co kica ale oni domagają się fotek tyłu ... (Twojego ??? )Lemartes wrote:Niezle! daj troche zdjec z tylu
Dla mnie rewelacja. W ogóle nie wygląda jak stary model. Aż się zastanawiałem czy to nie nowa wersja tego modelu...
Super klimat, rewelacyjna kolorystyka, jedna z moich ulubionych prac twojego autorstwa!
Super klimat, rewelacyjna kolorystyka, jedna z moich ulubionych prac twojego autorstwa!