no to teraz spongeboba musisz pomalować do kompletu. Lubie Twój styl malowania.
Nie zgodze się z Toba Sławol co do płomienia, według mnie jest fajnym punktem, ktory przyciaga wzrok i kolor w tym pomaga
[PL] Malunki C'tana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki C'tana
Efektowny jest, owszem. Reszta to kwestia gustu, ja bym po prostu wybrał inny kolor i tyle 
-
Nameless
- The Better Choice

jak kiedys otworze wlasna firme figurkowa, to mi bedziesz robic oficjalne malowanie 
Bezimienne Figurki?
Nameless Design Miniatures to nie to samo, co Nameless Miniatures 
Spongebob kiedyś będzieRentall wrote:no to teraz spongeboba musisz pomalować do kompletu. Lubie Twój styl malowania.
Nie zgodze się z Toba Sławol co do płomienia, według mnie jest fajnym punktem, ktory przyciaga wzrok i kolor w tym pomaga
Nie wiem czy jestem gotowy na takie wyzwaniaNameless wrote:jak kiedys otworze wlasna firme figurkowa, to mi bedziesz robic oficjalne malowanie
----
No nareszcie skończony rogaty chopek. Moja pierwsza (no dobra, druga) poważna próba podejścia do NMM. Co sądzicie o takim ludku? Ja myślę, że się udało ale cośtam mi brakuje jeszcze... tylko nie wiem co..
Click to see full-sized image-
Nameless
- The Better Choice

a niby czemu?Ctan wrote:Nie wiem czy jestem gotowy na takie wyzwania
a od ludka mnie odrzucaja niebieskie neony.
Bo to czarownik jest! Czary mary, jakieś ślaczki, runy itd. To magia! ...nie neony.Nameless wrote:a niby czemu?Ctan wrote:Nie wiem czy jestem gotowy na takie wyzwania
a od ludka mnie odrzucaja niebieskie neony.