Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
skaven swietny najbardziej podoba mi sie szczurek siedzacy na koncu kijaszka
calosc strasznie psuje ta trawka statyczna na podstawce, bleeee wyglada okropnie i odstaje od wysokiego standardu modelu..
technike juz masz teraz zacznij zabawe z kolorami
Stop competing with others. Start competing with yourself.
p.s-ogolnie trawka nawet statyczna jest okej ale trzeba nad nia troche popracowac tzn. jakis wash/glaze ,potem sucharem wyciagnac ... Mozna fajne kolory uzyskac i ogolnie to jakos realistyczniej wyglada
No fajnie to u ciebie wygląda, ale ja mam tylko taką ,a na nową do puki Mahoń mi nie wystawi aukcji i amerykanie nie sypnął groszem kasy mieć nie będę podobnie jak na inne mniej potrzebne pierdoły, jak chleb czy ziemniaki...
Tak ,żę ja wezmę się chyba jednak za wyrzeźbienie nowej podstawki. Mam tylko nadzieję ,że uda mi się odczepić go od obecnej bez uszczerbku na malowaniu....