[PL] Malunki C'tana
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki C'tana
Malowanie 1 klasa, wpadniesz moze na Greey Seer'a? Kategoria oddzial jest idealna dla ciebie 
Czemu nie dolaczysz do Tale of Gamers?
Zobaczymy moze jakies zdjecie grupowe tego co juz pomalowales do Cryx'u?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Zacne te twoje table topy ^^ Urien fajny - strasznie lubię ten sculpt.
-
quidamcorvus
quidamcorvus wrote:Jak zwykle świetne malowanieNapatrzeć się nie można

Też mi się chłopek spodobał, jest taki mega chory, jakieś strzykawy, 10 rąk, jakieś macki, cuda na kiju..Frost wrote:Zacne te twoje table topy ^^ Urien fajny - strasznie lubię ten sculpt.
No to może kiedyś zagramy coś w warmachine?Nameless wrote:bede ci zazdroscic armiichyba nie ja jeden
Tale of gamers? A co to takiego?sea.man wrote:Malowanie 1 klasa, wpadniesz moze na Greey Seer'a? Kategoria oddzial jest idealna dla ciebie
Zdjęcie grupowe... uhh, no musiałbym to wszystko wypakować z walizki, poustawiać itd. Póki co jeszcze jest za dużo chłopaków w podkładzie i ledwo sklejonych, żeby to zaprezentować.
-
Nameless
- The Better Choice

pewnie, jak mi pozyczysz jakies figsy i nauczysz w to gracCtan wrote:No to może kiedyś zagramy coś w warmachine?
a Tale of Gamers poszukaj sobie w czesci angielskiej forum
Tale of Gamers:
viewforum.php?f=68
viewforum.php?f=68
miniatures painted:
Niezły rzut, jest na co popatrzeć
Malowanie bardzo równe i widać już od jakiegoś czasu, że masz swój styl (metealiki, rdza, OSL, cieniowanie) i za każdym razem można rozpoznać, że to Twoje.
Model Uriena w ogóle mi nie pasuje, o wiele bardziej podoba mi się stara wersja. Malowanie jak najbardziej uważam za trafione i dodające sporo charakteru.
Najbardziej przypadł mi do gustu ten pirat. Super model i takie malowanie mu pasuje, choć sam pewnie inaczej bym zrobił skórę
Gorman ma ekstra płaszcz, Thralle metaliki, a Syrenki fiolety i błękity.
No i jest krew, krew, krew!
Model Uriena w ogóle mi nie pasuje, o wiele bardziej podoba mi się stara wersja. Malowanie jak najbardziej uważam za trafione i dodające sporo charakteru.
Najbardziej przypadł mi do gustu ten pirat. Super model i takie malowanie mu pasuje, choć sam pewnie inaczej bym zrobił skórę
no teraz próbuję trochę NMM, żeby utrudnić trochę identyfikację figsów ;p Za niedługo wrzucę czarownika choasu i Incubiego jak mi się uda to zakończyć pomyślnie.Slawol wrote:Niezły rzut, jest na co popatrzećMalowanie bardzo równe i widać już od jakiegoś czasu, że masz swój styl (metealiki, rdza, OSL, cieniowanie) i za każdym razem można rozpoznać, że to Twoje.
Też chciałem jakoś inaczej zrobić skórę na piracie, ale jakaś taka niezidentyfikowana wyszła. Chciałem zrobić z niego świeżo znalezionego topielca który jakiś czas już przeleżał na dnie. Nie wyszło do końca po myśli ale i tak jestem zadowolony.Slawol wrote: Najbardziej przypadł mi do gustu ten pirat. Super model i takie malowanie mu pasuje, choć sam pewnie inaczej bym zrobił skórę
No gorman srorman musiał dostać inne kolory niż moje cryxowe ludziki chociaż zastanawiam się, żeby go przemalować, bo się za bardzo rzuca w oczy na stole
a teraz misiaczek z Umbry Turris, polskiej firmy, która robi naprawdę fajne rzeczy co widać poniżej
Click to see full-sized imagea to z kolei wymysł mojej chorej wyobraźni, znalazłem go gdzieś między figsami, jeszcze spongebob czeka na swoją kolej.
Click to see full-sized imageRe: [PL] Malunki C'tana
Spellcrow, UT to systemCtan wrote:a teraz misiaczek z Umbry Turris, polskiej firmy, która robi naprawdę fajne rzeczy co widać poniżej
A Twoje malowanie jest niezłe, podoba mi się leśny klimat, ale do światełek i OSL wybrałbym trochę inne kolory. Siedzącą dyńkę miałem w łapkach też, ale zrezygnowałem wtedy z zakupu. Myślę jednak, że i tak to nadrobię
A Patrick to mnie rozwalił