quidamcorvus wrote:Jak zwykle świetne malowanieNapatrzeć się nie można
Też mi się chłopek spodobał, jest taki mega chory, jakieś strzykawy, 10 rąk, jakieś macki, cuda na kiju..Frost wrote:Zacne te twoje table topy ^^ Urien fajny - strasznie lubię ten sculpt.
No to może kiedyś zagramy coś w warmachine?Nameless wrote:bede ci zazdroscic armiichyba nie ja jeden
Tale of gamers? A co to takiego?sea.man wrote:Malowanie 1 klasa, wpadniesz moze na Greey Seer'a? Kategoria oddzial jest idealna dla ciebie
Czemu nie dolaczysz do Tale of Gamers?
Zobaczymy moze jakies zdjecie grupowe tego co juz pomalowales do Cryx'u?
pewnie, jak mi pozyczysz jakies figsy i nauczysz w to gracCtan wrote:No to może kiedyś zagramy coś w warmachine?
no teraz próbuję trochę NMM, żeby utrudnić trochę identyfikację figsów ;p Za niedługo wrzucę czarownika choasu i Incubiego jak mi się uda to zakończyć pomyślnie.Slawol wrote:Niezły rzut, jest na co popatrzećMalowanie bardzo równe i widać już od jakiegoś czasu, że masz swój styl (metealiki, rdza, OSL, cieniowanie) i za każdym razem można rozpoznać, że to Twoje.
Też chciałem jakoś inaczej zrobić skórę na piracie, ale jakaś taka niezidentyfikowana wyszła. Chciałem zrobić z niego świeżo znalezionego topielca który jakiś czas już przeleżał na dnie. Nie wyszło do końca po myśli ale i tak jestem zadowolony.Slawol wrote: Najbardziej przypadł mi do gustu ten pirat. Super model i takie malowanie mu pasuje, choć sam pewnie inaczej bym zrobił skórę
Gorman ma ekstra płaszcz, Thralle metaliki, a Syrenki fiolety i błękity.
No i jest krew, krew, krew!
Spellcrow, UT to systemCtan wrote:a teraz misiaczek z Umbry Turris, polskiej firmy, która robi naprawdę fajne rzeczy co widać poniżej