[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
Na pewno nie bialy, ale to nie wazne
uszkodzenia na pancerzu, no i moze niech mu sie oczy swieca? Bo tak jakby gina w calej figurce...ogolnie fajna, dodaj jeszcze wypasiona podstawke 

Metal jest dla mnie trochę bezpłciowy. Te "białe" elementy też jakoś gorzej niż reszta modelu
zdecydowanie podoba mi się to coś na szczycie hełmu. Ogólnie model robi bardzo pozytywne wrażenie mimo, że widać znaczną różnicę między nim a poprzednimi pracami.
będziesz coś jeszcze z pancerzem robił?
będziesz coś jeszcze z pancerzem robił?
jestem daltonistąFlameon wrote:Gildor to na prawdę nie jest biały tylko pochodny bleached boneno chyba ,że to my wszyscy mamy coś nie tak z monitorami

Czysto i kolorowo, mnie się osobiście takie podejście bardzo podoba. Dobre obkrawędziowanie, fajnie dobrana kolorystyka. Nie podobają mi się za to gemy i te kremowe rurki przy buźce - wyraźniejsze kreski by się lepiej tam wkomponowały wg mnie.
Poza tym wypasik. I gratuluję stabilnej formy i pewnej ręki. Oby tak dalej
Poza tym wypasik. I gratuluję stabilnej formy i pewnej ręki. Oby tak dalej
Dzięki, napewno jeszcze będę coś poprawiał w tej figurce, ale zdjęcie skończonej wrzucę razem z innymi z tej serii jak dorobię wszystkim bazki.
Tym razem inny styl, mniej komiksowo i wesoło
Kolejne zlecenie. Nawet fajna figurka AoW, pierwszy raz malowałem coś z tej firmy.
Figurka w zasadzie skończona, ale jeszcze muszę poprawić te czaszki, bo jakoś o nich zapomniałem i zostały niedorobione.
Ciekaw jestem waszych opinii!
[rimg]https://img16.imageshack.us/img16/857/111fj.jpg[/rimg]
Tym razem inny styl, mniej komiksowo i wesoło
Figurka w zasadzie skończona, ale jeszcze muszę poprawić te czaszki, bo jakoś o nich zapomniałem i zostały niedorobione.
Ciekaw jestem waszych opinii!
[rimg]https://img16.imageshack.us/img16/857/111fj.jpg[/rimg]
Co tu duzo mowic...Znowu super
nie pasuja mi tylko te czaszki, ale skoro sam to widzisz to wiele do dyskucji nie wniose
jakies zdjecie od tylu?

Bomba!
I tyle ode mnie. Czaszki to już szczegół. A i nie podoba mi się kolor trzonków broni - za jasny. Reszta super, nawet nie mam się do czego przyczepić. No chyba, że pokażesz z tyłu model, to może coś się znajdzie 
Takie malowanie lubię!
Takie malowanie lubię!
Podziwiam systematyczność, malujesz szybko jak diabli
model jak zwykle na wysokim poziomie, jedyne co to wydaje mi się zbyt jednolity, wszystko w jednym tonie, troszkę monotonnie 
o nie czerwony .. co się stało ??
Wyszedł ci Budyniowy wojownik Chaosu .. dziwnie się na niego patrzy - wygląda jak dobrze naoliwione łożysko
Techniczne jak zwykle klasa ale kolorki budyniowe
Wyszedł ci Budyniowy wojownik Chaosu .. dziwnie się na niego patrzy - wygląda jak dobrze naoliwione łożysko
Techniczne jak zwykle klasa ale kolorki budyniowe