No powiem, że to złoto aż bije po oczach... bardzo mi sie podoba. No cóż czekam na wiecej.
Pozdrawiam
[PL] Warsztat Szczurka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Szczurka
Jak na pierwszą próbę to jest kapitalnie
super ,że konkurs Cie zmotywował i ostro wziąłeś się za malowanie 
jak dla mnie to bez porównania lepiej niż ten elfiszon. a NMM faktycznie aż oślepia.
skoro Flameon nie skrytykował (a jemu czyste malowanie i staranny NMM "raczej wychodzą") to czego tu się czepiać? narazie jest git. żałuję że z tym nie przyszedłeś na konkurs... choć kategoria SF była raczej ostra... Flameon, Camelson i Loler postawili poprzeczkę dość wysoko...
skoro Flameon nie skrytykował (a jemu czyste malowanie i staranny NMM "raczej wychodzą") to czego tu się czepiać? narazie jest git. żałuję że z tym nie przyszedłeś na konkurs... choć kategoria SF była raczej ostra... Flameon, Camelson i Loler postawili poprzeczkę dość wysoko...
ha pomimo tego że zadziobiście to wyszły ci kule bilardowe 
- brak ponownego połysku na pancerzu od światła dbitego
https://www.coolminiornot.com/256971
obczaj jak to tu zostało namalowane
na nakolenikach
- brak ponownego połysku na pancerzu od światła dbitego
https://www.coolminiornot.com/256971
obczaj jak to tu zostało namalowane
-
Nameless
- The Better Choice

mam to samo wrazenie, zbyt duzo tam cytryny dla mnie. ale ja tez sie nie znam 
Nie no różnica w malowaniu pomiędzy tymi dwoma modelami jest ogromna. Oby mobilizacja utrzymywała się jak najdłużej 
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
niech cytryna będzie z tobą
Bravo, jakoś jest zacna.
Wiem, że to sprawa gustu, ale na moje również troszkę za cytrynowe jest.
Na mieczu to nie szczególnie boli, ale nakolanniki i buty już trochę "cytrynią".
Przejechał bym glejzem brązowym(kolorem cegły w midtonach - nie pamiętam nazw farbek GW), jak jeszcze będzie ubogo to takim błotnistym/ciemnym brązowym(już w cieniach),
a potem może jeszcze czerwonym bym spróbował coś osiągnąć może w midtonach. Tak się mnie tylko wydaje
, bo nie jestem biegły w NMM.
Jak to mówi reklama Ikełi ....to twój dom, "Ty tu urządzisz".
Póki co mnie się podoba, ciśnij dalej.
Wiem, że to sprawa gustu, ale na moje również troszkę za cytrynowe jest.
Na mieczu to nie szczególnie boli, ale nakolanniki i buty już trochę "cytrynią".
Przejechał bym glejzem brązowym(kolorem cegły w midtonach - nie pamiętam nazw farbek GW), jak jeszcze będzie ubogo to takim błotnistym/ciemnym brązowym(już w cieniach),
a potem może jeszcze czerwonym bym spróbował coś osiągnąć może w midtonach. Tak się mnie tylko wydaje
Jak to mówi reklama Ikełi ....to twój dom, "Ty tu urządzisz".
Póki co mnie się podoba, ciśnij dalej.
jako że to cytrus to ciśnijPóki co mnie się podoba, ciśnij dalej.