[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
Duże kontrasty, uszkodzenia, czyli takie oczywistości
a model wygląda na prawdę ciekawie choć myślę ,że z takimi zdobieniami na hełmie koleś mógłby mieć problemy z utrzymaniem równowagi 
Na pewno nie jest to poziom prezentowany wcześniej.
Model jest fajny, podoba mi się tylko mam zastrzeżenia co do tej bieli. W ogóle mi się nie podoba, przy reszcie wygląda na niestaranną. Mowa tutaj o tych białych dwóch elementach koło dzioba.
Model jest fajny, podoba mi się tylko mam zastrzeżenia co do tej bieli. W ogóle mi się nie podoba, przy reszcie wygląda na niestaranną. Mowa tutaj o tych białych dwóch elementach koło dzioba.

ja tam bieli nie widze :/
Stop competing with others. Start competing with yourself.

BIELI???Gildor wrote:mam zastrzeżenia co do tej bieli.
Bohun po prostu w Photoshopie nie wyrównał jeszcze balansu bieli i mu wyszedł kolor kości słoniowej albo Bleached Bone... 
a może Gildor ma czarno-biały monitor? 
Poddaję się! 
:suicide:
Click to see full-sized image
Tam gdzie jest "OK" wygląda bardzo fajnie, tam gdzie "nie" to o ten kolor mi chodziło. Jak an moje oko jest to biały ale może to przez mój "czarno-biały monitor"
Click to see full-sized imageTam gdzie jest "OK" wygląda bardzo fajnie, tam gdzie "nie" to o ten kolor mi chodziło. Jak an moje oko jest to biały ale może to przez mój "czarno-biały monitor"

Gildor to na prawdę nie jest biały tylko pochodny bleached bone
no chyba ,że to my wszyscy mamy coś nie tak z monitorami