A ja ponarzekam za to
1. Czapka jest trochę płaska, sucha i zamszowa, a jako najwyżej umieszczony element - powinna być chyba najjaśniejsza, najmocniej oświetlona. A tak to jest ciemniejsza, niż mundur na ramionach, a to moim zdaniem błąd.
2. Daszek czapki można by lakierem przejechać, żeby się błyszczał. Albo chociaż czarnym półmatem olejnym.
3. Dół munduru (kurtki/bluzy, pod paskiem), jest ciemny, bo w cieniu i OK, ale widać tam jednak jak gdyby dwa kolory: ciemny i jasne szerokie kreski. Trochę jak niedokończone to wygląda, z jednej strony (nad kreskami) chyba bym wyprowadził płynne rozjaśnienia (od "dołków"), a ostrą krawędź zostawił od drugiej strony.
4. Na spodniach za bardzo widać pociągnięcia pędzla (są pomazane wręcz), a wyżej na bluzie pokazałeś, że umiesz gładko farbę rozetrzeć i zrobić płynne przejścia.
5. Czarne buty znów zbyt matowe dla mnie, a to skóra przecież i mogłyby być bardziej błyszczące, żeby łapały refleksy z otoczenia (np. znów półmat jakiś, niekoniecznie lakier).
6. Tłuczki mogłyby mieć jakąś fakturę drewna - w tej skali to już chyba mus, skoro w 28mm dajemy radę przy toporach

7. Broń matowa, zamszowa, ginie i ledwo ją widać.
8. Twarz jest dobra, ale jednak skoro pod nosem ma ogolone, szare miejsce, to broda też mogłaby być rozjaśniana od szarego, a nie w kolorze skóry. Albo chociaż jakiś lekki, szary glaze sugerujący ogoloną twarz

Po bokach trochę taki opalony za mocno na policzkach, ale rozumiem, że to cienie.
9. Podstawka niezbyt bogata, faktycznie, poza tym trawa rzucona jak siano (widzę tam też jakąś trawę czerwono-zieloną, to ta GW?).
Poza tym ogólnie model udany i wykonany dość realistycznie, zwłaszcza zieleń munduru świetna Ci wyszła, jak prawdziwa! Ale chyba nie był to model, przy którym siedziałes i się pociłeś, hm?
I znów nie ma ujęć od tyłu. Nie, nie obchodzi mnie, żę są lub będą na CMON!