[PL] GD 2011 :)

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Post Reply
Wojto

Re: [PL] GD 2011 :)

Post by Wojto »

Samochód najlepiej ew pociąg , ale tam dlemat gdzie przechowywać prace .Ogółem to jeśli będzie można jechać razem to ja bardzo chętnie się zabiorę :D

Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

samochodami byłoby najlepiej, bo nie martwisz sie o nic, ani o podróż ani o prace, ani o nic... IMO.

Ale samolotem zato najszybciej :D
Marta

Post by Marta »

Camelson wrote:samochodami byłoby najlepiej, bo nie martwisz sie o nic, ani o podróż ani o prace, ani o nic... IMO.

Ale samolotem zato najszybciej :D
W przypadku samolotu pamiętajcie o limitach bagażu podręcznego (zwykle 10kg) i cenie bagażu lukowego (zwykle baardzo dużo):D I o upierdliwościach kontroli granicznej na lotnisku, jak się trafi mega świnia strażnik, to może wam chcieć wybebeszać figsy z opakowań. Ja tak miałam raz, był chyba ziom na nieziemskim kacu, albo po ostrej kłótni w domu;/ Dobrze, że wiozłam złom przed malowaniem, bo nie był delikatny.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Camelson
Jarek Wędrowniczek

Post by Camelson »

No to kolejny powód ze samochód lepszy :P albo ciapąg :)
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Marta wrote:I o upierdliwościach kontroli granicznej na lotnisku, jak się trafi mega świnia strażnik, to może wam chcieć wybebeszać figsy z opakowań.
robia takie kontrole przy locie wewnatrz UE?

podoba mi sie wasz optymizm chlopaki, jak tak dalej pojdzie, to odwolaja konkurs i po prostu dadza wam nagrody bez przyjazdu ;)
Image
Flameon

Post by Flameon »

Wolałbym nie wyciągać modeli na lotnisku, ale pociągiem to będziemy jechać do granicy z 10h a od niej jeszcze ze 2h :P
Ale co do ewentualnej jazdy samochodem to od razu mówię ,że poza zrzutą na paliwo niestety nie pomogę za bardzo bo jakoś nigdy kasy na prawko nie miałem ;)
przemo

Post by przemo »

Marta wrote: W przypadku samolotu pamiętajcie o limitach bagażu podręcznego (zwykle 10kg)
Jak chłopaki chcą brać udział w każdej możliwej kategorii to nie wiem czy się zmieszczą w tym limicie :D Musicie wybierać plastikowe figurki :bonk:
Marta

Post by Marta »

Nameless wrote:
Marta wrote:I o upierdliwościach kontroli granicznej na lotnisku, jak się trafi mega świnia strażnik, to może wam chcieć wybebeszać figsy z opakowań.
robia takie kontrole przy locie wewnatrz UE?

podoba mi sie wasz optymizm chlopaki, jak tak dalej pojdzie, to odwolaja konkurs i po prostu dadza wam nagrody bez przyjazdu ;)
Wszystko zależy od strażnika. Jak się trafi skunks to potrafi życie utrudnić, a standardowa odprawa nie należy już i tak do przyjemnych.
No ale ludzie latają jakoś na konkursy i dają radę, więc może to tylko ja mam takiego pecha:D
Inna sprawa to ewentualne przewiezienie miecza w drodze powrotnej:D Z tym raczej będą problemy;p
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Wojto

Post by Wojto »

Zna ktoś może stronke z listą kategorii i ogólnymi zasadami GD ? Chce wiedzieć do czego szykować modele i ile kasy gromadzić na wejściówkę .

Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Gildor

Post by Gildor »

Panowie, niezła wyprawa się szykuje :)
Powodzenia wszystkim życzę =]
A tak swoją drogą, gdzie ten GD? W sensie miasto.
Image
Post Reply