Pozdrawiam
[PL] GD 2011 :)
Re: [PL] GD 2011 :)
Samochód najlepiej ew pociąg , ale tam dlemat gdzie przechowywać prace .Ogółem to jeśli będzie można jechać razem to ja bardzo chętnie się zabiorę
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
samochodami byłoby najlepiej, bo nie martwisz sie o nic, ani o podróż ani o prace, ani o nic... IMO.
Ale samolotem zato najszybciej
W przypadku samolotu pamiętajcie o limitach bagażu podręcznego (zwykle 10kg) i cenie bagażu lukowego (zwykle baardzo dużo):D I o upierdliwościach kontroli granicznej na lotnisku, jak się trafi mega świnia strażnik, to może wam chcieć wybebeszać figsy z opakowań. Ja tak miałam raz, był chyba ziom na nieziemskim kacu, albo po ostrej kłótni w domu;/ Dobrze, że wiozłam złom przed malowaniem, bo nie był delikatny.Camelson wrote:samochodami byłoby najlepiej, bo nie martwisz sie o nic, ani o podróż ani o prace, ani o nic... IMO.
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
No to kolejny powód ze samochód lepszy
albo ciapąg 
-
Nameless
- The Better Choice

robia takie kontrole przy locie wewnatrz UE?Marta wrote:I o upierdliwościach kontroli granicznej na lotnisku, jak się trafi mega świnia strażnik, to może wam chcieć wybebeszać figsy z opakowań.
podoba mi sie wasz optymizm chlopaki, jak tak dalej pojdzie, to odwolaja konkurs i po prostu dadza wam nagrody bez przyjazdu
Wolałbym nie wyciągać modeli na lotnisku, ale pociągiem to będziemy jechać do granicy z 10h a od niej jeszcze ze 2h 
Ale co do ewentualnej jazdy samochodem to od razu mówię ,że poza zrzutą na paliwo niestety nie pomogę za bardzo bo jakoś nigdy kasy na prawko nie miałem
Ale co do ewentualnej jazdy samochodem to od razu mówię ,że poza zrzutą na paliwo niestety nie pomogę za bardzo bo jakoś nigdy kasy na prawko nie miałem
Jak chłopaki chcą brać udział w każdej możliwej kategorii to nie wiem czy się zmieszczą w tym limicieMarta wrote: W przypadku samolotu pamiętajcie o limitach bagażu podręcznego (zwykle 10kg)
Wszystko zależy od strażnika. Jak się trafi skunks to potrafi życie utrudnić, a standardowa odprawa nie należy już i tak do przyjemnych.Nameless wrote:robia takie kontrole przy locie wewnatrz UE?Marta wrote:I o upierdliwościach kontroli granicznej na lotnisku, jak się trafi mega świnia strażnik, to może wam chcieć wybebeszać figsy z opakowań.
podoba mi sie wasz optymizm chlopaki, jak tak dalej pojdzie, to odwolaja konkurs i po prostu dadza wam nagrody bez przyjazdu
No ale ludzie latają jakoś na konkursy i dają radę, więc może to tylko ja mam takiego pecha:D
Inna sprawa to ewentualne przewiezienie miecza w drodze powrotnej:D Z tym raczej będą problemy;p
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Zna ktoś może stronke z listą kategorii i ogólnymi zasadami GD ? Chce wiedzieć do czego szykować modele i ile kasy gromadzić na wejściówkę .
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
Panowie, niezła wyprawa się szykuje 
Powodzenia wszystkim życzę =]
A tak swoją drogą, gdzie ten GD? W sensie miasto.
Powodzenia wszystkim życzę =]
A tak swoją drogą, gdzie ten GD? W sensie miasto.