Ciesze sie ze tyle sie dzieje w srodowisku i w temacie konkursow.
W tym roku nie dalo rady przyjechac tak daleko, ale moze juz za rok?
A statuetka byla wypasiona....
Click to see full-sized image
nie ten dział...yaro wrote:fotki moich wejściówek zrobione przeze mnie. komentarze mile widziane
Cóż, wyszło tak, że w kategoriach singlowych konkurencja była najsilniejsza. Osobiście bardzo podobała mi się Twoja praca w sf, naprawdę świetny klimacik i kolorystyka, jednak pod względem technicznym miała kilka rzeczy przez które wypadła poza first cut (o który mocno walczyła). Możesz mi zdradzić jeszcze co to za model jest?JerzyK wrote:Hejka, ja się świetnie bawiłem na swoim pierwszym konkursie figurkowym. Wprawdzie było dość śmiesznie, bo prace z którymi wiązałem największe nadzieje - pojedyncze figurki SF i fantasy - nie znalazły się na podium (jedna odpadła, druga zdobyła wyróżnienie), a zdobyłem pierwsze miejsce w dioramach nocnymi goblinami, które wziąłem bez przekonania, aby tylko wystartować w trzeciej kategorii...
Impreza w przyszłym roku będzie organizowana i reklamowana już znacznie wcześniej co, mam nadzieję, wpłynie pozytywnie zarówno na jej poziom jak i ilość zgłoszeń. Mamy też nadzieję, że uda się załatwić lepsze zaplecze techniczne. Tak na prawdę mieliśmy obiecane oświetlenie, którego jak się okazało w dzień konkursu nie dostaliśmy. Podobnie z gablotami. W planach było nieco inaczej, w praktyce wyszło jak wyszło. Wyciągnęliśmy z tego odpowiednie wnioski i dlatego zapewniamy, że przy następnej edycji konkursu będzie lepiejBohun wrote:
Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda się bardziej rozreklamować imprezę, a co za tym idzie poprawić warunki lokalowe (większa sala), dać większą gablotę i przedewszystkim zadbać o jakieś oświetlenia wystawionych figurek!
Muszę przyznć, że ciężko było je oglądać najpierw w świetle dziennym, potem zaś w słabym i dalekim oświetleniu z sufitu.
to chyba dość typowe i łatwe do przewidzenia...Rakso the slayer wrote:Cóż, wyszło tak, że w kategoriach singlowych konkurencja była najsilniejsza.