[PL] Warsztat theotrila
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
- Chest of Colors
Re: [PL] Warsztat theotrila
Zdjęcie prześwietlone ale przynajmniej widać podkreślenie konturów .
W paru miejscach farba jeszcze nie wyschła
Click to see full-sized image
Osobiście uważam, że górna płyta to najpelsza część modelu- bez zimeritu przy któym ma się jednak ograniczone pole manewru jeśli chodzi o malowanie;p.
Pozdrawiam
W paru miejscach farba jeszcze nie wyschła
Osobiście uważam, że górna płyta to najpelsza część modelu- bez zimeritu przy któym ma się jednak ograniczone pole manewru jeśli chodzi o malowanie;p.
Pozdrawiam
-
- Chest of Colors
-
- Chest of Colors
biore sie choc nie moge sie zdecydowac czy chce go tylko troche odrapac czt zmasakrowac jak zwykle :/
poza tym odpowiednia pojazdowa podstawka bedzie w sklepie dopiero za ~1,5 tygodnia wiec i tak nie mam czego pokazywac
poza tym odpowiednia pojazdowa podstawka bedzie w sklepie dopiero za ~1,5 tygodnia wiec i tak nie mam czego pokazywac
No, no... Ładny czołg się szykuje, tylko czasem nie wal tony rdzy na gąsienice A najlepiej w ogóle jej nie dawaj
podobają mi się koła, świetnie wyszły. Czekam na dalsze etapy. A co z Abramsem się dzieje?
podobają mi się koła, świetnie wyszły. Czekam na dalsze etapy. A co z Abramsem się dzieje?
Dzięki, czołg byłby lepszy gdyby zimeritu nie miał , a tak wygląda jak wygląda. Abrams czeka na wene, pewnie jeszcze troche poczeka;p
Zostały gąski do zrobienia + brudzenia piachem gąsiennic i kół.
Zostały gąski do zrobienia + brudzenia piachem gąsiennic i kół.
Hey.
Ostatni model który robiłem jest prawie skończony została druga gąska do zrobienia i najgorsze jakaś podstawka
Obecnie w wolnych chwilach smaruje ten oto model
Osobiście podoba mi sie najbardziej póki co;p
Pozdrawiam
Ostatni model który robiłem jest prawie skończony została druga gąska do zrobienia i najgorsze jakaś podstawka
Obecnie w wolnych chwilach smaruje ten oto model
Osobiście podoba mi sie najbardziej póki co;p
Pozdrawiam
i mi się też oczywiście podoba. obicia robiłeś ręcznie? ołówkiem? czy lakierem do włosów?
-
- Chest of Colors
spadaj już z tymi czołgami - zazdrosny jestem