No chyba masz cos nie tak z monitorem bo tak 30% modelu jest czarnaloler wrote:jaka czerń? Na landku nie ma za dużo czerni, a jak jest to jest wykrawędziowana. No chyba że to ten Twój monitor znowuGildor wrote:Może już o tym wspominał ale czerń jak dla mnie płaska
[PL] Galeria Gimiaka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Gimiaka
ale to przecież zdjęcie wipu. Skończony model jest na poprzedniej stronie i nie ma tej czerniFlameon wrote:No chyba masz cos nie tak z monitorem bo tak 30% modelu jest czarnaloler wrote:jaka czerń? Na landku nie ma za dużo czerni, a jak jest to jest wykrawędziowana. No chyba że to ten Twój monitor znowuGildor wrote:Może już o tym wspominał ale czerń jak dla mnie płaskaale to po prostu podkład z tego co widzę
zmylili mnie tym zdjęciem na tej stron ie 
Nie chce Ci się czytać tekstu, tylko obrazki oglądaszFlameon wrote:zmylili mnie tym zdjęciem na tej stron ie
@Potfur - witaj na forum! Masz taką samą ksywkę/nick jak mój jeden kolega z osiedla - nawet tak samo ją pisze, ale ma jeszcze do niej dodatek
Z Lizardmena podobają mi się w sumie metaliki tylko... No i pysk. Poza tym jest to dość "normalna" praca, ale schludna i ładna
Pazury są najsłabszym elementem, moim zdaniem... Podstawkę wzbogaciłbym jeszcze zielskiem 
Zerknijcie na poniższe zdjęcie. Będę wdzięczny za informację, które z oczysk pasują najbardziej. Moim typem jest: czerwień i niebieski.
Click to see full-sized image
W weekend będę walczył z jakimś sensownym rozjaśnianiem czerni, nie wiem jeszcze jak to zrobię, ale będę kombinował.
Jakbyście mieli jakieś wskazówki (oprócz krawędziowania, rzecz jasna), to będę bardzo wdzięczny.
Click to see full-sized image W weekend będę walczył z jakimś sensownym rozjaśnianiem czerni, nie wiem jeszcze jak to zrobię, ale będę kombinował.
-
Nameless
- The Better Choice

zielone.
czerwone zlewa sie z kamulcami, niebieski razi zbyt mocno, zoltego nie widac.
czerwone zlewa sie z kamulcami, niebieski razi zbyt mocno, zoltego nie widac.
zielony mi też najbardziej podchodzi 
jak na razie metaliki i kamyczki zapowiadają się zacnie...
jak na razie metaliki i kamyczki zapowiadają się zacnie...
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
A mi się czerwony miło zgrywa z kamykami.