[PL] Galeria JerzyKa

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Post Reply
mahon
Super Villain
Super Villain

Re: [PL] Galeria JerzyKa

Post by mahon »

Kurczę, ambitny projekt. Konkursowy? Bo w innym celu to chyba nie wyobrażam sobie malowania tak licznego oddziału w tym standardzie.

Mi tam się podoba NMM, ale od tego mamy już innego "specjalistę" :mrgreen:

Osobiście ochłodziłbym tylko kolor skóry w cieniach - bo wyglądają jak podgotowane raczki...
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
IRKUCK

Post by IRKUCK »

zgadza się solidny projekt, na pewno będzie cieszył oko, mam nadzieję że będziesz regularnie nas karmił postępami w pracach :)
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
JerzyK

Post by JerzyK »

mahon wrote:Konkursowy? Bo w innym celu to chyba nie wyobrażam sobie malowania tak licznego oddziału w tym standardzie.
To już nie można być zwykłym masochistą? Ludzie to od razu jakieś konkursy imputują :D
Tak naprawdę to podobają mi się moje gobliny stojące tak ładnie, równo w rządkach (Ordnung muss sein!), dlatego postanowiłem to powtórzyć w nieco większej skali. A konkurs - hmm, może to niezły pomysł. W kategorii Single model nie miałbym szans z wymiataczami z tego forum, a tak to kto wie... :twisted:
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

świetna robota, może jakoś uda nam się ciebie zmobilizować do szybszego pomalowania :-)
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Lemartes

Post by Lemartes »

fajne, fajne! w ilosci 20(czy ilu ich tam ma byc) beda wygladac poprostu mega. skora tych panow mi sie srednio podoba, przynajmniej na zdjeciach - jakas taka pomaranczowa...czekam na wiecej
Image
Bohun

Post by Bohun »

Powodzenie z ambitnym projektem! Zapowiada się bardzo fajnie. Technicznie jak na oddział: świetnie! :clap:
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

szkoda tylko, ze przy takim ustawieniu 'warhammerowym', modele z tylu nie beda po prostu widoczne.
zdjecie od tylu - albo zaklejaj szpary miedzy tulowiem a rekami, albo chociaz nie maluj tam tego cienia.
Image
kacpero

Post by kacpero »

no no.. ambitny projekt.. zycze powodzenia, wytrwalosci i oszalamiajacych efektow :)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Och, kurczę... Się rzucił! :clap:

Podzielam w sumie opinie poprzedników. Od siebie dodam jedynie małą uwagę dot. rzeźb "terenu": chodzi mi o drzwi - są troszkę "ciastowate" i wyglądają na gliniane (pomijam już ich wielkość w stosunku do skali figurek ;)). Brakuje tam trochę ostrzejszych krawędzi - ingerencji skalpela ;) Poza tym jest OK. Solidnie się wziąłeś za ten oddział. Powodzenia!
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
przemosz.

Post by przemosz. »

Trzmam kciuki !!!!Jak skonczysz to bedzie rewelka.A co do skory to tez uwazam ze pare glazow z kolor juz uzytych na figsach scaliloby calosc:)
Post Reply