Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
mahon wrote:Konkursowy? Bo w innym celu to chyba nie wyobrażam sobie malowania tak licznego oddziału w tym standardzie.
To już nie można być zwykłym masochistą? Ludzie to od razu jakieś konkursy imputują
Tak naprawdę to podobają mi się moje gobliny stojące tak ładnie, równo w rządkach (Ordnung muss sein!), dlatego postanowiłem to powtórzyć w nieco większej skali. A konkurs - hmm, może to niezły pomysł. W kategorii Single model nie miałbym szans z wymiataczami z tego forum, a tak to kto wie...
fajne, fajne! w ilosci 20(czy ilu ich tam ma byc) beda wygladac poprostu mega. skora tych panow mi sie srednio podoba, przynajmniej na zdjeciach - jakas taka pomaranczowa...czekam na wiecej
szkoda tylko, ze przy takim ustawieniu 'warhammerowym', modele z tylu nie beda po prostu widoczne.
zdjecie od tylu - albo zaklejaj szpary miedzy tulowiem a rekami, albo chociaz nie maluj tam tego cienia.
Podzielam w sumie opinie poprzedników. Od siebie dodam jedynie małą uwagę dot. rzeźb "terenu": chodzi mi o drzwi - są troszkę "ciastowate" i wyglądają na gliniane (pomijam już ich wielkość w stosunku do skali figurek ). Brakuje tam trochę ostrzejszych krawędzi - ingerencji skalpela Poza tym jest OK. Solidnie się wziąłeś za ten oddział. Powodzenia!