Czyli ide w ilosc a nie jakosc w tym roku
[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008
[PL] Golden Demon w Polsce
Ale mam nadzieje, ze pojazd wykrecisz jakis ekstra, co?
Umowa to umowa! 
-
illusionrip
- Sonny Crockett
RE: [PL] Golden Demon w Polsce
MR.MAHOGANY JESTES ZA MLODY DO YOUNG BLOODA 
Slawol, rob oddzial! Ja bede miec oddzial do Mordheim i pojedynczy do 40. To z takich rzeczy juz uzbieranych, a reszta to wielka niewiadoma 
[PL] Golden Demon w Polsce
Oddzial juz nawet mam kupiony, ale nie wiem, czy sie namysle nad kazda figurka tyle siedziec i robic display base...
Pojazd i tak utopi mi mnostwo czasu.
Eee tam, bylismy umowieni - nawet odpowiednie okreslenia zostaly uzyte dla tych, co sie wylamia
I co teraz, ja sie pytam?
A tak serio, to na pewno u mnie bedzie pojazd, single do "mlotka" i "lasera", chcialem tez dolozyc monster/open/inquisitor, ale chyba duzy sobie odpuszcze... Ew. zamiast dwoch malych, zrobie jednego duzego i pojazd. Sam nie wiem, mam za wiele pomyslow, a na wszystko i tak mi nie starczy czasu
Eee tam, bylismy umowieni - nawet odpowiednie okreslenia zostaly uzyte dla tych, co sie wylamia
A tak serio, to na pewno u mnie bedzie pojazd, single do "mlotka" i "lasera", chcialem tez dolozyc monster/open/inquisitor, ale chyba duzy sobie odpuszcze... Ew. zamiast dwoch malych, zrobie jednego duzego i pojazd. Sam nie wiem, mam za wiele pomyslow, a na wszystko i tak mi nie starczy czasu
-
elvers
heh kurcze znow bÄ?dzie mega hard core konkurencja 
ja osobiscie mam zamiar dac na 100% Diorame, jak sie wyrobie to duel i mo??e 40k single i wfb single.
A przy okazji, czy ktos moze wie, czy i gdzie mozna juz kupic tickety na demona?
I czy ktos zna moze tegoroczny temat scrapp demona??
ja osobiscie mam zamiar dac na 100% Diorame, jak sie wyrobie to duel i mo??e 40k single i wfb single.
A przy okazji, czy ktos moze wie, czy i gdzie mozna juz kupic tickety na demona?
I czy ktos zna moze tegoroczny temat scrapp demona??
-
Karpiu