[PL] Spotkanie przed Golden Demonem

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Post Reply
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Tomash wrote:I rozumiem, że można być taką malarską plewą jak ja, nie będzie problemu? ;)
siadziesz przy stoliku ze mna :D
Kyrielejson wrote:Czy ktokolwiek z tej grupki jedzie z Górnego Śląska? Wiem, że pytam znowu, ale nie wierzę, żeby z 40 osób tylko jedna była z okolicy Katowic.
ja jade przez katowice
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Ja oczywiście również przyłączam się do prośby - jakże by inaczej - o fotorelację i parę komentarzy z imprez(y) :D

Bawcie się dobrze :!:

Pozdrawiam
Sławol
brodaty_brutal

Post by brodaty_brutal »

Nameless wrote:
Tomash wrote:I rozumiem, że można być taką malarską plewą jak ja, nie będzie problemu? ;)
siadziesz przy stoliku ze mna :D
Właśnie chcialem zarezerwowac miejsce przy tym stoliku :) ale wszystko wskazuje na to, ze jedynym dniem w tym tygodniu, w ktorym pracuje wieczorem bedzie wlasnie ta sobota. F**K! :suicide:

Moze mi sie uda jeszcze cos zachachmecic...
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Re: [PL] Spotkanie przed Golden Demonem

Post by Ana »

Slawol wrote:Ja oczywiście również przyłączam się do prośby - jakże by inaczej - o fotorelację i parę komentarzy z imprez(y) :D

Bawcie się dobrze :!:

Pozdrawiam
Sławol
A liczyłam na Twoje towarzystwo :cry:
-- Ańa

Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Ana wrote:A liczyłam na Twoje towarzystwo :(
Trudno, ale nie martw się, będzie jeszcze okazja :) A zresztą "bez okazji - też okazja" :)

Za to ode mnie z Gorzowa będzie całkiem spora reprezentacja na DMP :) Szykują się już i tłuką w ramach treningu, żeby sprawdzić rozpiski przed turniejem :)

Pozdrawiam
Sławol
mahon
Super Villain
Super Villain

RE: [PL] Spotkanie przed Golden Demonem

Post by mahon »

ale na DMP to z kolei nas nie będzie, więc nie sądzę, że to dla niej pociecha ;)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
szafa

RE: [PL] Spotkanie przed Golden Demonem

Post by szafa »

DMP jest tylko pietro nizej, jak bedziedzie chcieli to chwilke pobedziecie.
Bohun

Post by Bohun »

Witam wszystkich. To mój pierwszy post na tym forum, jednak malowaniem i rzeźbieniem zajmuję się już jakiś czas :wink: Także zamierzam wziąć udział w GD, choć niestety uda mi się ukończyć (z powodu małej ilości czasu) jedynie jeden 'entry'. Przymierzałem się do dużego projektu w skali 80mm do kategorii open albo large scale, ale niestety nie zdążyłem :( Trudno, może nastęnym razem.

W każdym razie bardzo chętnie wziąłbym udział również w tym spotkaniu w knajpce. Zabrałbym ze sobą osobę towarzyszącą (moją narzeczoną :D ) Oczywiście chętnie dorzucę się do wszelkiej wyżerki czy napitku...
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

witam na forum! :D
niestety nie bede na spotkaniu ale jako moderator nie mogłem sobie odmowic powitania Cie w pierwszej kolejnosci :wink:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Dla tych, którzy nie wiedzą: wstep będzie kosztował 10zł ale w zamian dostępne będzie jedzenie. A jeśli pozostanie trochę pieniędzy z tej składki - przeznaczone będzie na konsumpcję w lokalu :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Post Reply