Mnie to raczej ciężko nazwać forumowiczem z moją ilością i częstotliwością postów ale coś czuje, że się bezczelnie wproszę . Pewnie dopiero wieczorem bo cały dzień mam warte na pyrkonie
Jak by ktoś chciał zobaczyć jakieś figurki z Gildii na żywo zapraszam przez całą sobotę na pyrkona.
W takim razie powodzenia na turnieju Kacpero. Na jakieś 95% w tym turnieju będa do wygrania m. in. bony do Gildii . Kwestia pozostaje jeszcze otwarta ze względu na organizatorów ale myśle, że nie będzie żadnych przeszkód.
No i po spotakniu:/
Bylo bardzo milo mi Was poznac !Stwierdzam ze ekipe Cofcowa(stara gwardia + postujacy) tworza wspaniali ludzie.Milo bylo pograc, poogladac figuraski, powymieniac sie doswiadczeniami
Cofc i wszyscy uczestnicy spotkania
Szkoda ze zabraklo paru osob
z pracy pozdrawia Przemas:)
O tak, było rewelacyjnie! Generalnie podpisuję się pod słowami Przema. Bardzo cieszę się, że dane było mi wreszcie poznać większe grono forumowiczów. Szkoda, że zabrakło głównego inicjatora - na pocieszenie dodam, że próbowałem uczcić pamięć schorowanego Demiego nadaniem imprezie imienia jego nicka. BTW: dolegliwość minęła?
Choć nie pograłem to pozostałe punkty uważam za zaliczone.
Czekam na fotorelację Mahonia. Jak będzie trzeba to uzupełnię swoimi fotkami.
Pozdrawiam gorąco wszystkich uczestników spotkania!