[PL]Polscy figurkowcy

Offtop - wiecie, wszystko i nic...
Post Reply
illusionrip
Sonny Crockett

Post by illusionrip »

and you forget to say mahon that, if polish painter take this hobby so seriously it may be due to the fact than it's real job for some painter....they could live thanks to the mini commerce

so it develop the concurrence and the bad polish atmosfear
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

@hash dlatego nie napisałem "potężnych łysoli" :P ;)

@illusionrip - nie wspomnialem tego, bo to napisalem w moim pierwszym poscie w tym temacie ;) czyli: zgadzam sie
Last edited by mahon on 16 Nov 2006, o 09:35, edited 1 time in total.
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

:curtain: no i na koniec malutka techniczna sugestia:
proponuje nie załatwiac kwestii naboru do grupY oraz ewentualnych odrzucen kandydatur na publicznym forum, lecz raczej przez maile czy PMy...
dlaczego?
wydaje mi sie, ze czesc potencjalnych kandydatow moze myslec sobie:
"rany, skoro takie prace odrzucono to ja na pewno nie mam szans" itp;
no a poza tym nie bedzie wrazenia ze ze pgdc patrzy na reszte srodowiska z gory: "to nasze super forum i MY wybieramy"... :roll:
mysle ze na chwile obecja strona takie stwarza wrazenie
Last edited by Demi_morgana on 16 Nov 2006, o 09:40, edited 1 time in total.
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

@demi - racja, niestety stwarza :(
-- Mahoń

Image

Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Dla mnie maxmini jest powiazane z leprechaunem. Moze bledne to wrazenie, ale je mam :) Nie tylko ja zreszta. Nie mowie, ze to zle. Na podobnej zasadzie moglbym powiedziec, ze WARsztat nie jest forum powiazanym z JAMA. Przeciez to strona o modelarstwie istniejaca juz szmat czasu, na forum mozna rozmawiac nie tylko o rzeczach z polki JAMY itd. itp.

Wracajac do tematu glownego (i zostawiajac sparwe PGDC z boku) - chyba zgadzamy sie, ze na nowe miejsce sieciowe dla malarzy malo kto bedzie mial czas, sily i checi. To ja sie ponownie pytam - gdzie w takim razie?
Image
Slawek

Post by Slawek »

Czy polskie elity malarskie mają swoje sekretne pozdrowienie jak członkowie lóż masońskich?
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

tak, kciuk i palec wskazujacy w ksztalcie litery L, reszta palcow zacisnieta, dlon przylozona do czola.
Kto oglada top gear to wie o czym mowie :lol:
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

@nameless - może i masz rację. może nawet powiązanie "nie wprost" pozostaje powiązaniem? ze swojej strony ja nie twierdzę, że to forum nie jest powiązane z CofC - bo jest, choćby przez wspólną stronę, nawet jeśli nie ma tu więcej naszego marketingu niż innych...

w każdym razie mi to nie przeszkadza

a tak sobie myślę przy kawie, że chyba nie jest możliwe scalenie tych wszytstkich fortów w jedno - ludzie mają swoje nawyki i nawet zagranicą się to czuje. dlatego jest aż tyle forów i każde z nich ma - większy lub mniejszy - ruch....

próżne staranie, daremny trud :(
-- Mahoń

Image

hashmallum

Post by hashmallum »

Widzisz Phil :hug: , a Ty dalej swoje...
Przemas wrzuca swoj hajs w maxmini a nie ma nawet czasu sie nim zajac...
I po raz kolejny , maxmini istnialo zanim zalozylismy Leprechauna - ponad 1.5 roku temu , a Leprechaunowi 2 tygodnie temu chyba stuknal roczek :rose:
Czytalem warsztat w zamierzchlych czasach i raczej srednio mi przypadl do gustu - znalazlem tam WTEDY porady typu - jak zrobic wode z wikolu, jak zdrybrushowac ludka...
To to samo co na Cytadeli , ludzi ktorzy moga czegos nauczyc tam nie ma, tylko osoby z wlasnymi mrocznymi teoriami na temat malowania, ktore ogolnie nie znaja nawet pojec jakimi operuja no i czoywiscie jest Kotlet_Schabowy master painter...

EDIT: doklejone na prośbę Hasha

Sprawdzilem teraz i chyba nadal jest raczej srednio ;) Kumatych malo ,a lwia czesc forum stanowi forum sklepu... Wiem ze to by generowalo dodatkowy ruch w waszym sklepie - nie mam nic przeciwko. Ale osobiscie nie mam zamiaru tego forum obstawiac. Ty kojarzysz maxmini z leprechaunem inni nie - poroste - a z jama zawsze ebdzie warsztat kojarzony bo jak juz powiedizalem duza czesc zajmuje forum sklepu ;)
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

Slawek wrote:Czy polskie elity malarskie mają swoje sekretne pozdrowienie jak członkowie lóż masońskich?
hehehehe :lolsign:
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Post Reply