[PL] Galeria JerzyKa
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria JerzyKa
brakuje mi ożywienia na tym modelu. z tyłu na nogach, wszystko jest czarne, wężyki, rurki, dysze na góze- wszystko jest czarne. Wyglada momentami jak monochromatyczna praca.
Hej, Jerzyk
Uwielbiam twój styl ale ten dredzio faktycznie wyszedł słabo w porównaniu choćby do poprzedniego komisarza. Sprawia wrażenie czarno-czarnego z bardzo rozjaśnionymi nitami.
Nadal jednak jest to bardzo realistyczna figurka i zazdroszczę gościowi który postawi tego dredzia na stole
Uwielbiam twój styl ale ten dredzio faktycznie wyszedł słabo w porównaniu choćby do poprzedniego komisarza. Sprawia wrażenie czarno-czarnego z bardzo rozjaśnionymi nitami.
Nadal jednak jest to bardzo realistyczna figurka i zazdroszczę gościowi który postawi tego dredzia na stole

Ze tak powiem, model trudny w odbiorze
Moze zdjecie na jasnym tle by mu pomoglo w ocenie?

miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Myślę, że nawet "stary Sławol" miałby tutaj parę uwag...
Smoła. Widzę jedynie złoty NMM i jakieś czerwone krzyże.
Rury wydechowe są chyba ciut jaśniejsze. No i jest myszowaty weathering
Podstawka za to bardzo mi się podoba, bo jest świetnie skomponowana z części, ale też ciemna i wuja widać.
Smoła. Widzę jedynie złoty NMM i jakieś czerwone krzyże.
Rury wydechowe są chyba ciut jaśniejsze. No i jest myszowaty weathering

Podstawka za to bardzo mi się podoba, bo jest świetnie skomponowana z części, ale też ciemna i wuja widać.
Teraz coś malowane dla mnie, więc bardziej się postarałem
Troll Axer z Hord - akcja "czyszczenia" mojego hall of shame rozpoczęta 
Click to see full-sized image
Postarałem się pomalować go bardziej kolorowo niż zwykle. Wiem - NMM ma jeszcze za mało kontrastów

Postarałem się pomalować go bardziej kolorowo niż zwykle. Wiem - NMM ma jeszcze za mało kontrastów

Miło słyszeć takie słowa z ust młodego i zdolnego malarzaKero wrote:Uwielbiam twój styl (...)

Postaram się zrobić lepsze zdjęcia dreda przed wysłaniem.sea.man wrote:Ze tak powiem, model trudny w odbiorze
-
- The Better Choice
noJerzyK wrote:Wiem - NMM ma jeszcze za mało kontrastów

ale i tak jest lepiej

A jakby ktoś był zainteresowany - w międzyczasie maznąłem 4 kolejnych wilków na zamówienie.

Kurcze ten Trollowy toporek wpadl mi w oko 
BTW Te wilki to juz Ci nie zbrzydly
?

BTW Te wilki to juz Ci nie zbrzydly

Nawet nie wiesz jak! Ale zostało już tylko 2dead wrote:BTW Te wilki to juz Ci nie zbrzydly?

Troll ma nowego kolegę na półce - Madrak Ironhide (wersja klasyczna).
Figurka raczej wątpliwej urody, ale chciałem go w końcu pomalować żeby nie straszył nipomalowany na półce

Figurka raczej wątpliwej urody, ale chciałem go w końcu pomalować żeby nie straszył nipomalowany na półce