Witam, ja też jestem dość dostępny dajcie tylko znać co gdzie i kiedy? Tak by the time Munny mania:) https://www.designstuffdaily.com/toys/30 ... y-designs/
Click to see full-sized image
Ciekawy sposób na podszkolenie skill'a malowania ogólnie freehand'ów:)
[PL] Spotkania malarskie w Wawie
Re: [PL] Spotkania malarskie w Wawie
Red goz FASTA wiz Da Hamsta!!!
No to czekamy na jakąś foto-relację
A tak przy okazji - ja te "zrób to sam" ludziki chyba widziałem do kupienia w Lublinie na Falkonie
Pamiętam, że można było kupić Cthulhu w tym stylu:
https://www.myplasticheart.com/pc/MLCDIY ... hu+%3A+DIY
A tak przy okazji - ja te "zrób to sam" ludziki chyba widziałem do kupienia w Lublinie na Falkonie
Pamiętam, że można było kupić Cthulhu w tym stylu:
https://www.myplasticheart.com/pc/MLCDIY ... hu+%3A+DIY
Hej, są już wiadome jakieś konkrety a propos spotkania?
ja o niczym nie wiem - zajmuje się chorymi w domu ....
ja tez nie wiem, potrzeba organizacji, albo kogos kto to ogarnie ja proponuje wstepnie sobote 14 stycznia. komu pasi pasi?
Hej, Miśki!
W najbliższy poniedziałek, tj. 16.01.12 będę tam u Was w Warszawie, więc możemy spróbować się spotkać na chwilę, jeśli komuś by pasowało Oczywiście nie na malowanie, ale towarzysko. Nie wiem, czy będę do wtorku, czy nie, ale to się na dniach jeszcze okaże albo na miejscu.
W razie czego, to numery telefonów mamy do siebie
W najbliższy poniedziałek, tj. 16.01.12 będę tam u Was w Warszawie, więc możemy spróbować się spotkać na chwilę, jeśli komuś by pasowało Oczywiście nie na malowanie, ale towarzysko. Nie wiem, czy będę do wtorku, czy nie, ale to się na dniach jeszcze okaże albo na miejscu.
W razie czego, to numery telefonów mamy do siebie
O, przybywasz do nas? Jak będziesz gdzieś np. w centrum w nieuczelnianych godzinach to mogę Cię przywitać
ja na razie próbuję przestać być / nie zacząć być chory .. wiec nie gwarantuje obecności - ciężko być zdrowym gdy wszyscy na ciebie na około kaszla ..
Kuruj się, Maru, kuruj
Jadę na koncert Tarji Turunen --> Klub "Stodoła", godz. 20:00, więc pewnie będę w stolicy dużo wcześniej, bo tak mi będzie pasować Bilety już leżą na półce od września zeszłego roku, więc nie muszę się martwić zakupem na ostatnią chwilę na miejscu.
Myślę, że między 14:00 a 16:00 mogę być w Warszawie (sprawdzałem różne połączenia ciuchcią i pół dnia tradycyjnie na szynach spędzę), jak dojadę, to pewnie zjem jakiś obiad i tyle. Wtedy będzie mnie można złapać i chwilę pogadać
Mówię o tym, żebyście do mnie nie strzelali potem, że byłem w Warszawie, a nawet nie dałem Wam znać
Już mówię, jak to prawdopodobnie będzie wyglądać:przemo wrote:O, przybywasz do nas? Jak będziesz gdzieś np. w centrum w nieuczelnianych godzinach to mogę Cię przywitać
Jadę na koncert Tarji Turunen --> Klub "Stodoła", godz. 20:00, więc pewnie będę w stolicy dużo wcześniej, bo tak mi będzie pasować Bilety już leżą na półce od września zeszłego roku, więc nie muszę się martwić zakupem na ostatnią chwilę na miejscu.
Myślę, że między 14:00 a 16:00 mogę być w Warszawie (sprawdzałem różne połączenia ciuchcią i pół dnia tradycyjnie na szynach spędzę), jak dojadę, to pewnie zjem jakiś obiad i tyle. Wtedy będzie mnie można złapać i chwilę pogadać
Mówię o tym, żebyście do mnie nie strzelali potem, że byłem w Warszawie, a nawet nie dałem Wam znać