SZYSZKI!
Super, Bohun, podoba się póki co. Całość ocenię na samym końcu jak zwykle, ale już teraz mogę jedną kwestię poruszyć - tym razem białe kreski z Twojego stylu zupełnie mi nie pasują do tej brązowej skóry... Serio, trochę mi za ostro i przez to efekt "skórzanej skóry" bydlęcej czy jakiej tam - nieudany...

Kolor jest OK, cienie itd., ale tylko ten jeden detal mi nie podchodzi... Skoro chcesz imitować malowaniem fakturę konkretnego materiału i robić to bardziej realistycznie i naturalnie (jak skórę tego gościa), to - moim zdaniem - tyczy się to także efektów oświetlenia, innego nakładania farby itp.... A Ty robisz cały model tą samą techniką na każdym elemencie i tak samo wszystkie elementy traktujesz. OK, taki Twój styl, w porządku, cacy i w ogóle, ale skoro tym razem właśnie miało być inaczej, to może kontroluj te kreski?

Tak samo z przodu - te same kreski, które zwyczajnie kojarzą mi się z rysami na pancerzu... Pomijam freehandy oczywiście, które jednak także wyglądają jak wyryte w czymś sztywnym, a nie jak malunki na miękkiej skórze, właśnie przez podkreślenie białymi kreskami
Tak myślę właśnie - łagodniejsze te rozjaśnienia na krawędziach, bo kojarzą mi się z obiciami porwanej blachy...

Dosłownie - popatrz na opancerzoną nogę i na tę skórę. Ja nie widzę wielkiej różnicy...
A co z Abaddonem? :pray:
EDIT: Aha, te rysy na ostrzu topora tak samo... Wygląda to jak popękany kamienny blok przez to, a nie metal... Kurczę, Ty masz już odruch z tymi kreskami chyba

Ale jeśli ostrze miało być pęknięte w paru miejscach - to OK, odpuszczę czepianie się