Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Mnie się nie podoba broń - wygląda jak zdeformowany eksponat archeologiczny.
Staraj się malować światłocień i podkreślać krawędzie metalikami jak farbami niemetalicznymi.
Wygląda jak byś pomalował ją na skróty - washami.
malowanie ssie ? co ssie ?
tez maluje tego elfa i rowniez stwierdzam ze np. napiersnik moglby byc lepiej wyrzezbiony, a reszta jakos ujdzie. te klapki po bokach chyba zapomniales pomalowac ?
Zły nie jest ujdzie widać, że cały czas nabierasz doświadczenia i to ci się chwali. Tylko powiedz mi, co to za białe na podstawie ma być, bo jeśli śnieg to słabiutko to na razie wygląda .
To białe to podkład pod water effecta.
Z pieszym dałem sobie spokój biorę się za konnego chociaż nie wróżę mu nic dobrego.
Plastykowi boxik z dwoma bohaterami wydawał się świetną inwestycją na ebaya ale wyszedł mi bokiem. Po prostu nie lubię tych figurek a one nie lubią mnie ^^.
NIe potrafię tego wytłumaczyć ale czasem tak mam.
Mimo to postaram się dokończyć koniarza
jakos nie przekonuje mnie dobor kolorow, no ale tym bardziej jestem ciekaw jak to dalej rozwiazesz
zloty NMM wyszedl gladko ale przydal by sie glazing jakims odcieniem posrednim bo troche stracil kolor :/ poprzez mocny kontrast
Stop competing with others. Start competing with yourself.