[PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
					Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
	Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
chetnie bym sie wypowiedział, ale zdjęcie za małe. Nie chcesz wrzucić wiekszych to nie wypowiadam sie.

ok zamiescilem nowe zdjecie ale i tak nie jestem z niego zadowolony bo cos mi kolory wyblakly jakos i nie wyglada to tak jak normalnie ... no ale chyba nic na to nie poradze ze swoimi zdolnosciami do fotografowania a wiadomo ze polowa sukcesu to fotka ktora oddaje przynajmniej w wiekszosci to jak model wyglada w rzeczywistosci.

fajne czerwienie, ładnie nasycone, jednak przydałby się może większy cień, ale jest ładnie. Złoty natomiast nie jest złotym, ale na takich małych elementach cięzko zrobic złoty nmm.

Czerwienie fajne. A na tym kuniu drugim od prawej to w ogole rewelacja. Kojarzy mi sie ta czerwien z aksamiem. Supcio
m

m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes

Twisted Brushes
- 
				Nameless
- The Better Choice 
zloty bardziej kosciany niz zloty, ale zle nie wyglada wiec moze klient lyknie 

Dzieki za te slowa bo troche tych czerwonych kolorkow bedzie do malowania choc zastanawiam sie czy moze ich nie rozjasnic jeszcze i nie wysycic zamiast np poglebiac cien. Czekam na pomarancze wiec moze po obkrawedziowaniu bede mial jakas konkluzje tego wszystkiego. A czy to zloto czy nie zloto to juz dla mnie chyba nieistotne ... wazne by troche swiecilo i nie bylo czerwienia  a jaki to "metal bedzie" to juz tam sprawa poboczna bo dobrze sie to komponuje z taka kolorystyka
 a jaki to "metal bedzie" to juz tam sprawa poboczna bo dobrze sie to komponuje z taka kolorystyka  (oj widac ze jestem niemota jesli idzie o nmm wiec chyba na brak "wyczucia" kolorow nie ma lekarstwa).
 (oj widac ze jestem niemota jesli idzie o nmm wiec chyba na brak "wyczucia" kolorow nie ma lekarstwa).

a jaki to "metal bedzie" to juz tam sprawa poboczna bo dobrze sie to komponuje z taka kolorystyka
 a jaki to "metal bedzie" to juz tam sprawa poboczna bo dobrze sie to komponuje z taka kolorystyka  (oj widac ze jestem niemota jesli idzie o nmm wiec chyba na brak "wyczucia" kolorow nie ma lekarstwa).
 (oj widac ze jestem niemota jesli idzie o nmm wiec chyba na brak "wyczucia" kolorow nie ma lekarstwa).Re: [PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
tylko uważaj przy rozjasnianiu czerwieni, zeby nie wyszli Ci odpustowi chaosnicy z mardigrass, moze lepiej pojsc w przyciemnienie ?

kościany czy złoty - dla mnie mało ważne, bo wygląda efektownie, zwłaszcza jak na stół. czerwienie wyglądają dobrze - takie matowe, ale bogate czerwienie.
mi tam pasuje

mi tam pasuje
Trafna uwaga i sie tego boje trocheRentall wrote:tylko uważaj przy rozjasnianiu czerwieni, zeby nie wyszli Ci odpustowi chaosnicy z mardigrass, moze lepiej pojsc w przyciemnienie ?
 - no niby przyciemnianie bezpieczniejsze bo mozna w sumie latwo wrocic do koloru "podstawowego" - kurde czemu mi brakuje tej odwagi w kontrastach ??
 - no niby przyciemnianie bezpieczniejsze bo mozna w sumie latwo wrocic do koloru "podstawowego" - kurde czemu mi brakuje tej odwagi w kontrastach ??Re: [PL] Dead Workshop - w koncu przyszla na mnie pora !
jakoś na kościanym/złotym ci nie brakowało...
zrób tak kiedyś - pomaluj przejściem od czerni do bieli, wygładź, nałóż kolor laserunkiem z tuszu (bo intensywny i ładnie nasycony kolor da)

zrób tak kiedyś - pomaluj przejściem od czerni do bieli, wygładź, nałóż kolor laserunkiem z tuszu (bo intensywny i ładnie nasycony kolor da)