[PL] Galeria Bohuna

Jeśli chcecie pokazać swoje *ukończone* prace, to trafiliście we właściwe miejsce
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Gildor

Re: [PL] Galeria Bohuna

Post by Gildor »

Dobra Bohun, weź się już tak nie chwal :bonk:
Po raz kolejny udowodniłeś że jesteś mistrzem malowania czerwieni.
:clap: świetna robota
Image
loler

Post by loler »

masakra... lord jest cudny, te czerwienie... świetny kolorystycznie i technicznie, bravo :clap:
a komisarz taki zabawny :P śmieszny trochę model ale malowanie jak przy termosie- pierwsza klasa :clap:
Image
Lemartes

Post by Lemartes »

Super, termos wymiata i juz. Kolec faktycznie wyglada jakby ci go jakis mlodszy brat pzykleil na zlosc :P Komisarz jako figurka mi sie nie podoba, ale sam sposob malowania i dobrane kolory sa super. Troche wiecej rdzy? na terminatorze? :) jeszcze jedno : pomyslalem ze ten termos ma na sobie za malo krwi, jezeli wogole jakas ma :P na czerwonym nie bedzie widac, ale na broni bym dodal :) Ale ogolnie to "jestes mocarz.i juz wiecej nic nie mowie" ;)
Image
arctica
Too fast for the rest of us

Post by arctica »

:clap: awesome
Wojto

Post by Wojto »

Termos naprawdę gniecie.Niewidoczne przejście od czarnego do czerwonego i ta pelerynka.Wszystko takie mroczne :D.Bardzo fajnie się z tym komponuje podstaweczka.Pentagram namazany krwią dziewic zabitych o północy :D , i jakieś świeczki.Naprawdę figurka prezentuje się świetnie.

Komisarz wypada troszkę jak takie porzucone dziecko przy termosie :P.Ale i tak wysoki poziom jest zachowany.

Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

...a ciebie to sobie zostawie na deser :twisted:
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

Fajne, a powiedz mi (bo takie mam przypuszczenie), cieniowanie na czerwieni np. na pancerzu apostoła pod kolanem zrobiłeś czarnym pigmentem?
-- Ańa

Image
Karpiu

Post by Karpiu »

No nie no koles w terminator armorze niszczy ale jak zobaczylem Komisarza to mi szczeka opadla MASAKRA !!
IRKUCK

Post by IRKUCK »

terminator wymiata nie dosc ze konwersja swietna to malowanie palce lizac :clap:
ale jednak czerwony bardziej podba mi sie na panu gwardziscie
....::::Dar Makabere Tanza Des Vampires:::....
Image
olekkkkk

Post by olekkkkk »

Obie figurki - cacuszka. Mają swoj klimat, ale gdybym mogl czerpac czysta radosc z posiadania jednej albo drugiej, to chyba wybrałbym Yarricka. Stare figsy przy tych nowych wygladaja troche koślawo, ale troche uroku tez w nich siedzi, zwlaszacz jak sa dobrze pomalowane 8) :P
"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"
Post Reply