Po raz kolejny udowodniłeś że jesteś mistrzem malowania czerwieni.
[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
Dobra Bohun, weź się już tak nie chwal
świetna robota

masakra... lord jest cudny, te czerwienie... świetny kolorystycznie i technicznie, bravo
a komisarz taki zabawny
śmieszny trochę model ale malowanie jak przy termosie- pierwsza klasa 
a komisarz taki zabawny
Super, termos wymiata i juz. Kolec faktycznie wyglada jakby ci go jakis mlodszy brat pzykleil na zlosc
Komisarz jako figurka mi sie nie podoba, ale sam sposob malowania i dobrane kolory sa super. Troche wiecej rdzy? na terminatorze?
jeszcze jedno : pomyslalem ze ten termos ma na sobie za malo krwi, jezeli wogole jakas ma
na czerwonym nie bedzie widac, ale na broni bym dodal
Ale ogolnie to "jestes mocarz.i juz wiecej nic nie mowie" 

Termos naprawdę gniecie.Niewidoczne przejście od czarnego do czerwonego i ta pelerynka.Wszystko takie mroczne
.Bardzo fajnie się z tym komponuje podstaweczka.Pentagram namazany krwią dziewic zabitych o północy
, i jakieś świeczki.Naprawdę figurka prezentuje się świetnie.
Komisarz wypada troszkę jak takie porzucone dziecko przy termosie
.Ale i tak wysoki poziom jest zachowany.
Pozdrawiam
Komisarz wypada troszkę jak takie porzucone dziecko przy termosie
Pozdrawiam
Zbuduj z nami nową lepszą ePolske
...a ciebie to sobie zostawie na deser 
Fajne, a powiedz mi (bo takie mam przypuszczenie), cieniowanie na czerwieni np. na pancerzu apostoła pod kolanem zrobiłeś czarnym pigmentem?
-
Karpiu
No nie no koles w terminator armorze niszczy ale jak zobaczylem Komisarza to mi szczeka opadla MASAKRA !!
terminator wymiata nie dosc ze konwersja swietna to malowanie palce lizac 
ale jednak czerwony bardziej podba mi sie na panu gwardziscie
ale jednak czerwony bardziej podba mi sie na panu gwardziscie
Obie figurki - cacuszka. Mają swoj klimat, ale gdybym mogl czerpac czysta radosc z posiadania jednej albo drugiej, to chyba wybrałbym Yarricka. Stare figsy przy tych nowych wygladaja troche koślawo, ale troche uroku tez w nich siedzi, zwlaszacz jak sa dobrze pomalowane

"Oddychanie jest bardzo ważne przy malowaniu figurek, jeśli malarz nie oddycha to robi się siny"