Ćwiczę "pro" aerograf i malowanie czerwieni. Nogi jeszcze nie rozjaśniane. Jakieś rady?
Trochę różowy wychodzi, ale inaczej nie wiem jak rozjaśnić.

^^ w końcu.to jest efektownie
Mniej opcji, więc szybciej mogłem kombinować z ustawieniami. Koniec z dwugodzinnymi mordęgami z aparatem.ty no widzę że aparat już opanowałeś .. wychodzą ci lepsze foty niż NNikośiem D90...
Robiłem tak i wychodziła oczogwałtna czerwień, jak na przepalonym zdjęciu. Coś takiego ma być?a potem bardzo rozwodnionym czerwonym kładziesz glazy na to
To szary jest! To schemat na zleceniową armie, miały być kolory jak na danych mi zdjęciach. Bym rozjasnił i by było marudzenie że to nie ten odcieńczarny fajny - trochę wiecej rozjaśnień na hełmie i był by gicior
Click to see full-sized image
Click to see full-sized imageche che che - możesz robić za reklamę stwierdzenia - nie potrzebujesz lustrzanki - to nie kupuj bo się tylko skrzywdzisz lustremMniej opcji, więc szybciej mogłem kombinować z ustawieniami. Koniec z dwugodzinnymi mordęgami z aparatem.
Własnie o czymś takim myślałem.tak tylko nie jedź tym na pałę bo bo zgwałcisz wszystko - idealnym efektem jest "efekt bohuna" czyli to :
Najbardziej podoba mi się ten przykład. Bardzo ciekawa czerwien.tu masz czerwonego kapturka :
Dokładnie.che che che - możesz robić za reklamę stwierdzenia - nie potrzebujesz lustrzanki - to nie kupuj bo się tylko skrzywdzisz lustrem
wiedza tak potrzebna ale ale nadmiar komplikacji nie
Pewnie lekko wyolbrzymiam, ale krótko ich się nie robiło. Sesje po kilkadziesiąt zdjęć i szukanie jednej dobrej. Tutaj kilka pstryknięć żeby dobre parametry dobrać i wio, 5 min i gotowe.2 godziny sie siłowałeś z fotkami ??

Nie mam ani jednej z tych farb, zakupy trzeba zrobić.od tyle
Coraz częściej mi przeszkadzają. Muszę w końcu coś do infinity maznąć.proporcjami bym sie nie przejmował
I jeszcze z boku kawałek wypraski. W nocy podkładowałem i "później to zrobie". Muszę się nauczyć czyścić modele przed malowaniem."mr palec" - na palcu mold line
Dzięki! Bardzo fajnie to wygląda.bardzo rozwodniony czerwony
a co masz to ci powiem jak to zrobićNie mam ani jednej z tych farb, zakupy trzeba zrobić.
ja tam cały czas maziam - jak by co to pytaj wiem które modele sa tip top a które nie koniecznieCoraz częściej mi przeszkadzają. Muszę w końcu coś do infinity maznąć.
Posiadając z czerwieni jedynie Vallejo Air Italian Red, będzie ciężkoa co masz to ci powiem jak to zrobić mieszając