JerzyK wrote:Ostatnio ze zgrozą stwierdziłem, że nie mam pomalowanego dla siebie żadnego spejs marinsa!
Ja też nie mam i nie czuję żadnego dyskomfortu z tego powodu, zgroza też mnie nie ogarnia
Model jest jednym z lepszych do SM, jakie GW chyba wydało, w sumie to całe pudełko Braci jest niezłe, a ten model jest akurat moim ulubionym z tego zestawu
Malowanie pasuje. Mam wręcz wrażenie, że na tym modelu jest większy kontrast, niż do tej pory stosowałeś. Duża różnica między ciemnymi i jasnymi partiami, ale to także zasługa kolorystyki Black Templars
Co mi się podoba? Twarz, miecz, biała szmata, pancerz i detale. Najmniej znów broń, bo znów jest taka szara cała, ale to już chyba Twój sposób na malowanie tych elementów

Oczywiście technicznie jest dobrze i przyjemnie dla oka (trochę zbyt ostre krechy na płaszczu z tyłu). Bardzo ciekawa podstawka!
Podtrzymuję opinię o lepszych zdjęciach! Ideałem byłaby pierwsza fotka, ale ciut jaśniejsza. I tak jest bardzo dobra. Kolejne są ostre i wyraźne, ale z kolei widać, że bije mocne światło i trochę wybiela miejscami model.
JerzyK wrote:Spostrzegawczy pewnie zauważyli, że brakuje mu plecaczka...
Spoko, teraz ma głośnik
Bardzo udana praca, gratuluję