[PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
Re: [PL] Słoneczniki van Gorka 19.02.2011 Warszawa
hahaha! stary nie bucz dobre!
To widze ze bedzie dobra konkurencja na słonecznikach, az chce sie malować! szkoda tylko że Przemo nie może...
To widze ze bedzie dobra konkurencja na słonecznikach, az chce sie malować! szkoda tylko że Przemo nie może...
nie wierzę, że Go nie będzie! A co przeskrobał? (jestem nie na bieżąco:?) Hej Przemo! Co wywinąłeś za numer?
Khe khe no chyba, że to wstydliwa sprawa to nie będę drążyć.
Khe khe no chyba, że to wstydliwa sprawa to nie będę drążyć.
"Nie cierpie" buczenia.
Czasami mam wrażenie, że to jest jak gra albo polowanie.
Siedzi i czeka("...pacz szfagier, jest tutaj pszy pszegu...") kiedy się czymś zajmę, skrada się, wyczeka do odpowiedniego momentu, żeby mi przeszkodzić.
Rozłożysz farby, wymieszasz, trzymasz pędzel w ręcu, maczasz w farbie ......
- checesz kawę ?
- TAK!
- to jak będziesz robił to zrób i dla mnie, a jak już jesteś w kuchni to mógłbyś garki umyć i podaj mi z lodówki...
albo.... Rozrobisz mase modelarską i ścigasz się z czasem, nagle.....
- chodź, trzeba pranie rozwiesić
i najlepszy szantaż ever, na który nie ma żadnej ratującej odpowiedzi ..... "Chciałabym z tobą spędzić trochę czasu".
Taka tylko dygresja odnośnie buczenia.
Ja mam zamiar zawitać, bez modelu, ale w ramach integracji i zwiedzania, także liczę na obfitą obecność Panów i Pań z rodziny "Buczków" i nie tylko
Czasami mam wrażenie, że to jest jak gra albo polowanie.
Siedzi i czeka("...pacz szfagier, jest tutaj pszy pszegu...") kiedy się czymś zajmę, skrada się, wyczeka do odpowiedniego momentu, żeby mi przeszkodzić.
Rozłożysz farby, wymieszasz, trzymasz pędzel w ręcu, maczasz w farbie ......
- checesz kawę ?
- TAK!
- to jak będziesz robił to zrób i dla mnie, a jak już jesteś w kuchni to mógłbyś garki umyć i podaj mi z lodówki...
albo.... Rozrobisz mase modelarską i ścigasz się z czasem, nagle.....
- chodź, trzeba pranie rozwiesić
i najlepszy szantaż ever, na który nie ma żadnej ratującej odpowiedzi ..... "Chciałabym z tobą spędzić trochę czasu".
Taka tylko dygresja odnośnie buczenia.
Ja mam zamiar zawitać, bez modelu, ale w ramach integracji i zwiedzania, także liczę na obfitą obecność Panów i Pań z rodziny "Buczków" i nie tylko
Baśka jak zawsze mistrz
sam sie zastanawialem ale glupio mi bylo zapytacA co przeskrobał? (jestem nie na bieżąco:?) Hej Przemo! Co wywinąłeś za numer?
Przemo pewnie molestował młodzież na konkursie - tłumacząc się tym że namawia ludzi na głosowanie na jego figurkę . Ale tak na poważnie coś tam narozrabiał Przemo
szczurek_ wrote:Baśka jak zawsze mistrz
Przemo narozrabiał tyle ze za dobrze maluje
Barbara - masz bana na sloneczniki !
Przemo- ale za co ?
Barbara - za skilla !!!
Przemo- ale za co ?
Barbara - za skilla !!!