[PL] Warsztat m.ike'a
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat m.ike'a (sentinel i blorki)
ale chyba tylko dlatego, że zapomniałeś dodać, że zamiast opinii chciałeś pochwał

-
Mike
zarcik byl, poprawiam koze, poprawiam.
up
Click to see full-sized image
Na dzis juz koniec bo slonce mi zle pada przez okno a lampki eleganckiej nie posiadam. Posklejam KillaKany
up
Click to see full-sized imageNa dzis juz koniec bo slonce mi zle pada przez okno a lampki eleganckiej nie posiadam. Posklejam KillaKany
Last edited by Mike on 9 Jun 2010, o 16:20, edited 1 time in total.
wiem, u mnie też - rzuć okiem na emotki 
nie jezd tak żle 
ale przynajmniej już wiemy co zabijało rycerzy w poszukiwaczach świetego Grila Monty Pytonga
a swoją drogą co to za model szczura jest bo nawet fajny do mordheima by mi pasował
Click to see full-sized imageale przynajmniej już wiemy co zabijało rycerzy w poszukiwaczach świetego Grila Monty Pytonga
a swoją drogą co to za model szczura jest bo nawet fajny do mordheima by mi pasował
-
maciejrusztyn
szczurek z nowego dzwona mam go na sprzedaż:D Cały dzwonek też:) TANIO!!:D
Re: [PL] Warsztat m.ike'a (królik-koza)
BTW - teraz mi sie przypomniało - skoro to Albino rat to i uszy powinny być jaśniejsze 
-
Mike
Re: [PL] Warsztat m.ike'a (królik-koza)
Ma dużo futerka na uszach 
Szata spoko czy jeszcze rozjaśniać? Mordka jak? Oko rozjaśniłem i lakierem błyszczącym potraktowałem żeby żywsze było.
Szata spoko czy jeszcze rozjaśniać? Mordka jak? Oko rozjaśniłem i lakierem błyszczącym potraktowałem żeby żywsze było.