[PL] Konkurs malarski GREY SEER - Gorzów Wlkp. 29.08.10

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Post Reply
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Re: [PL] Konkurs malarski GREY SEER - Gorzów Wlkp. 29.08.10

Post by sea.man »

Flameon wrote:Ja to jednak nie dam rady się zabrać, Samochodu nie mam, autobusy ode mnie do Chorzowa nie kursują a najlepsze połączenie pkp to 4 przesiadki, w tym IC i prawie 8 godzin jazdy a do tego 73zł w jedną stronę, tak ,że nie dam rady :P
Na chwilę obecną będę jechał na ten konkurs z Wrocławia. Z Chorzowa do Wrocka jest dużo łatwiej niż do Gorzowa, no i taniej :-) Ogólnie miałbym 3 miejsca (jeżeli warunki mają być komfortowe to 2 ;-)), trochę ludzi jest z Krakowa. Potrzebuję jeszcze trochę czasu(2-3 tyg) żeby się określić (zawirowania w związku ze zmianą pracy). Ale jakby co to jestem skłonny zabrać 2-3 osoby z Wrocławia.
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

z wroclawia bys jechal, tak... hmmm, odezwe sie pod koniec sierpnia czy masz miejsce :)
Image
Flameon

Post by Flameon »

Od przyszłego weekendu do października w Krakowie niestety mnie już nie będzie, ale do Wrocławia mógłbym dostać się na stopa, tak ,że jakbyś miał wolne miejsce to chętnie bym się zabrał :D
Pisząc Chorzów miałem na myśli Gorzów :P Sory ale od nauki na kolokwium już mi się wszystko pomieszało :P
szczurek_

Post by szczurek_ »

@szczurek - regulamin jest jasny. Poza tym masz w Warszawie świetnych malarzy, to możesz przy piwie z nimi pogadać i uzyskać opinię - też byli jurorami już w konkursach. No i jest też forum (tak, wiem, zdjęcia to nie to samo). Jeśli nie dasz rady przyjechać z jakiegoś powodu na imprezę - trudno, bywa. Ja też mam daleko do Warszawy i jeśli nic poważnego mi nie uniemożliwia obecności - po prostu wsiadam i jadę.
Spoko ,tak tylko pytalem :wink: Watpie zebym dal rade sie pojawic ,ale kto wie ... :wink:
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

Captivus wrote:i nie maluj jak masz na forum nie wchodzić, wiesz bez ciebie to nie to samo :dance:

pochwal się, liczbami ile wypędzlowałeś? Masówki prawda?
Malowanie swoją drogą, forum swoją. Dzięki za miłe słowa, ale myślę, że każdy jest tutaj potrzebny na forum :) A ile pomalowałem? Ekhm... Sporo, jest w moim temacie trochę o tym. Mniej więcej 100 figurek liczyły armie najczęściej.

Hej, a tak w ogóle to nie tłumaczcie się tak! :) Jak ktoś wpadnie, to wpadnie, dajcie spokój, nikt nikogo nie przymusza, wiem, że to też kosztuje. Ja też wybuliłem dużo kasy na SoD na sam przejazd tylko :lol:

@szczurek - spoko, pytać możesz zawsze i przy każdej okazji, tworzysz chyba tradycję :mrgreen:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
jon
Dark organiser

Post by jon »

Trzyam swoje wszystkie cztery kciuki za sukces GS'a :) !!! Slawol - pewnie masz już wszystko dogadane, przyklepane i pozałatwiane, ale gdybym mógł się na coś przydać to rzuć we mnie pm'ką. Nie narzekam co prawda na nadmiar wolnego czasu ( wiesz dlaczego :twisted: ), ale na tą chwilę, jeszcze trochę mogę go wysupłać :)
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
Maru
Camera Expert
Camera Expert

Post by Maru »

Te wiecie że liczę na foto relację ??
"GOOD RACK CAN MAKE A DONKEY ATTACK LION"
https://maru.worldblogcafe.com/
Image
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

Post by Slawol »

@Jon - dzięki wielkie! Tak, wiem, żeś zajęty człek, więc nie zabieram Ci tlenu dodatkowo ;) Póki co, żyję tym, co od rana będziemy ogarniać i w niedzielę :)

Jeśli chodzi o konkurs, to jak na razie jest ustalone w teorii kilka spraw organizacyjnych, reszta dopiero nabierze tempa. Minie MB i parę chwil, to się wezmę za konkurs. Oczywiście, że rzucę w Ciebie PM-ką, bo mam już w głowie kilka kwestii do obgadania z Tobą i może w trakcie okaże się, że poproszę Cię o coś. Ale to po MB, jak zejdzie ze mnie trochę wszystko, myślę, że w przyszłym tygodniu. A jeśli masz ochotę tak poza tematem - zapraszam do Gorzowa chociażby na piwo ;)
Maru wrote:Te wiecie że liczę na foto relację ??
Te! Se psyjeć i se zrup! :snooty:

Będzie, będzie :mrgreen:
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Lemartes

Post by Lemartes »

Kurde!Taki fajny konkurs a tak niedostepne miasto ;/ Juz sie ucieszylem ze przyjade a to doslownie drugi koniec polski...no szkoda.Jedyne co mi pozostaje to liczyc na foto relacje.
Image
sea.man
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by sea.man »

jak idą przygotowania? wiadomo coś więcej?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
Post Reply