Na chwilę obecną będę jechał na ten konkurs z Wrocławia. Z Chorzowa do Wrocka jest dużo łatwiej niż do Gorzowa, no i taniejFlameon wrote:Ja to jednak nie dam rady się zabrać, Samochodu nie mam, autobusy ode mnie do Chorzowa nie kursują a najlepsze połączenie pkp to 4 przesiadki, w tym IC i prawie 8 godzin jazdy a do tego 73zł w jedną stronę, tak ,że nie dam rady
[PL] Konkurs malarski GREY SEER - Gorzów Wlkp. 29.08.10
Re: [PL] Konkurs malarski GREY SEER - Gorzów Wlkp. 29.08.10
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
-
Nameless
- The Better Choice

z wroclawia bys jechal, tak... hmmm, odezwe sie pod koniec sierpnia czy masz miejsce 
Od przyszłego weekendu do października w Krakowie niestety mnie już nie będzie, ale do Wrocławia mógłbym dostać się na stopa, tak ,że jakbyś miał wolne miejsce to chętnie bym się zabrał 
Pisząc Chorzów miałem na myśli Gorzów
Sory ale od nauki na kolokwium już mi się wszystko pomieszało 
Pisząc Chorzów miałem na myśli Gorzów
Spoko ,tak tylko pytalem@szczurek - regulamin jest jasny. Poza tym masz w Warszawie świetnych malarzy, to możesz przy piwie z nimi pogadać i uzyskać opinię - też byli jurorami już w konkursach. No i jest też forum (tak, wiem, zdjęcia to nie to samo). Jeśli nie dasz rady przyjechać z jakiegoś powodu na imprezę - trudno, bywa. Ja też mam daleko do Warszawy i jeśli nic poważnego mi nie uniemożliwia obecności - po prostu wsiadam i jadę.

Malowanie swoją drogą, forum swoją. Dzięki za miłe słowa, ale myślę, że każdy jest tutaj potrzebny na forumCaptivus wrote:i nie maluj jak masz na forum nie wchodzić, wiesz bez ciebie to nie to samo![]()
pochwal się, liczbami ile wypędzlowałeś? Masówki prawda?
Hej, a tak w ogóle to nie tłumaczcie się tak!
@szczurek - spoko, pytać możesz zawsze i przy każdej okazji, tworzysz chyba tradycję
Trzyam swoje wszystkie cztery kciuki za sukces GS'a
!!! Slawol - pewnie masz już wszystko dogadane, przyklepane i pozałatwiane, ale gdybym mógł się na coś przydać to rzuć we mnie pm'ką. Nie narzekam co prawda na nadmiar wolnego czasu ( wiesz dlaczego
), ale na tą chwilę, jeszcze trochę mogę go wysupłać 
Pain heals, chicks dig scars, glory lasts forever...
Te wiecie że liczę na foto relację ??
@Jon - dzięki wielkie! Tak, wiem, żeś zajęty człek, więc nie zabieram Ci tlenu dodatkowo
Póki co, żyję tym, co od rana będziemy ogarniać i w niedzielę
Jeśli chodzi o konkurs, to jak na razie jest ustalone w teorii kilka spraw organizacyjnych, reszta dopiero nabierze tempa. Minie MB i parę chwil, to się wezmę za konkurs. Oczywiście, że rzucę w Ciebie PM-ką, bo mam już w głowie kilka kwestii do obgadania z Tobą i może w trakcie okaże się, że poproszę Cię o coś. Ale to po MB, jak zejdzie ze mnie trochę wszystko, myślę, że w przyszłym tygodniu. A jeśli masz ochotę tak poza tematem - zapraszam do Gorzowa chociażby na piwo
Będzie, będzie
Jeśli chodzi o konkurs, to jak na razie jest ustalone w teorii kilka spraw organizacyjnych, reszta dopiero nabierze tempa. Minie MB i parę chwil, to się wezmę za konkurs. Oczywiście, że rzucę w Ciebie PM-ką, bo mam już w głowie kilka kwestii do obgadania z Tobą i może w trakcie okaże się, że poproszę Cię o coś. Ale to po MB, jak zejdzie ze mnie trochę wszystko, myślę, że w przyszłym tygodniu. A jeśli masz ochotę tak poza tematem - zapraszam do Gorzowa chociażby na piwo
Te! Se psyjeć i se zrup!Maru wrote:Te wiecie że liczę na foto relację ??
Będzie, będzie
Kurde!Taki fajny konkurs a tak niedostepne miasto ;/ Juz sie ucieszylem ze przyjade a to doslownie drugi koniec polski...no szkoda.Jedyne co mi pozostaje to liczyc na foto relacje.

jak idą przygotowania? wiadomo coś więcej?
miniatures painted: