tylko pozazdrościć
[PL] Malunki REDAVA
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki REDAVA
rewleka
tylko pozazdrościć
tylko pozazdrościć
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
A w którym temacie Ty się nie wymądrzasz... :silenced:Nameless wrote:...moge sie wymadrzac w tym temacie
@REDAV - super ten oddział jest! Na konkurs jak najbardziej
-
Nameless
- The Better Choice

w kazdym, ale tu przynajmniej mam do tego podstawySlawol wrote:A w którym temacie Ty się nie wymądrzasz...
Kurcze jakim gromkim i zgodnym zawołaniem wszyscy się wypowiadają no ale mam nadzieję że to nie słodzenie
. Co do konkursu malarskiego to oddział malował bym chyba inny bo przy tych panienkach jest jednak trochę niedoróbek. A co do grania tymi modelami to mam sporo przyjemność tylko szkoda mi jak ktoś zestrzeli mi Serpenta i potem pojedzie panny jak już wyskoczą no ale na szczęście rzadko zdarza się to fortunowanym Wave Serpentom.
Chciał bym pomalować tak całą armie ale nie wiem czy starczy mi cierpliwości i czasu bo niedługo ślub a do dziecka zapewne nie będzie daleko hahahaha.
Dzięki za komentarze no i pozdrawiam,
RED
Chciał bym pomalować tak całą armie ale nie wiem czy starczy mi cierpliwości i czasu bo niedługo ślub a do dziecka zapewne nie będzie daleko hahahaha.
Dzięki za komentarze no i pozdrawiam,
RED
Dopóki dziecko Cie nie budzi w nocy a żona nie każe zmieniać pieluch to czas na malowanie powinien się znaleźć 
Witam,
W tym tygodniu udało mi się zakończyć Fire Dragona. Miałem dzisiaj zrobić fotki u kolegi ale niestety się nie udało tak więc zamieszczam własne. Kolory na tych zdjęciach wyszły trochę inaczej niż w rzeczywistości bo są jak by sprane (złoty hełm na zdjęciu jest żółty a w rzeczywistości jest pomarańczowy). Zamieszczam go bo nie mogę się doczekać waszej oceny ale w przyszłym tygodniu zrobię mu jeszcze lepsze zdjęcia aby było widać jak naprawdę to wygląda
.
Dodam jeszcze że to niby stary model ale miałem przy nim sporo przyjemności aniby taki prosty i według niektórych osób brzydki hehe.
Click to see full-sized image
Tak więc czekam na oceny, komentarze i ciekaw jestem czy wam nie będą pasowały te same rzeczy co mi hehe
Pozdrawiam,
RED
W tym tygodniu udało mi się zakończyć Fire Dragona. Miałem dzisiaj zrobić fotki u kolegi ale niestety się nie udało tak więc zamieszczam własne. Kolory na tych zdjęciach wyszły trochę inaczej niż w rzeczywistości bo są jak by sprane (złoty hełm na zdjęciu jest żółty a w rzeczywistości jest pomarańczowy). Zamieszczam go bo nie mogę się doczekać waszej oceny ale w przyszłym tygodniu zrobię mu jeszcze lepsze zdjęcia aby było widać jak naprawdę to wygląda
Dodam jeszcze że to niby stary model ale miałem przy nim sporo przyjemności aniby taki prosty i według niektórych osób brzydki hehe.
Click to see full-sized imageTak więc czekam na oceny, komentarze i ciekaw jestem czy wam nie będą pasowały te same rzeczy co mi hehe
Pozdrawiam,
RED
Taki brzydki model a tak ladnie pomalowany!!Szok!!! 
DObra robota, jedyne czego mi brakuje to dodanie w niektorych miejscach kolorow "z innej bajki".
DObra robota, jedyne czego mi brakuje to dodanie w niektorych miejscach kolorow "z innej bajki".
Hmm miał być trochę staroświecki wiec nie kombinowałem chociaż można by było. A jakich kolorów byś dodał jeśli miały by być z innej bajkiTaki brzydki model a tak ladnie pomalowany!!Szok!!!
Pozdrawiam,
RED
pewnie turkusowe zaciekiREDAV wrote:Hmm miał być trochę staroświecki wiec nie kombinowałem chociaż można by było. A jakich kolorów byś dodał jeśli miały by być z innej bajkiTaki brzydki model a tak ladnie pomalowany!!Szok!!!
DObra robota, jedyne czego mi brakuje to dodanie w niektorych miejscach kolorow "z innej bajki".![]()
Pozdrawiam,
RED
Stop competing with others. Start competing with yourself.