Fajnie by bylo pojechac, ale do wawy kawal drogi
[PL] Polski Konkurs Malarski - SLAYER OF DEMONS
Re: [PL] Polski Konkurs Malarski - SLAYER OF DEMONS
Nie mówie, ze nie, ale zaczynam studia i nie wiem jak to bedzie za miesiac.
-
Wisnia
U mnie niestety to samo... Zaczynają się studia i nie do końca wiem, jak to będzie za miesiąc. Postaram się jednak zrobić wszystko co możliwe, aby się z Wami znów zobaczyć
Pozdrawiam
Wisnia
Pozdrawiam
Wisnia
-
DEMON_COLOR
o boszeee...panowie tego argumentu nie kumam : "bo zaczynaja sie studia..." =]]
no to własnie chyba z przyjazdem nie powinno byc zadnych kłopotów ;];] tym bardziej jak nie studiujecie u siebie w miescie =]] wsiadasz w pociag i jestes ;]
no to własnie chyba z przyjazdem nie powinno byc zadnych kłopotów ;];] tym bardziej jak nie studiujecie u siebie w miescie =]] wsiadasz w pociag i jestes ;]
Ja jestem obecnie na etapie nowego lapka, a taki wyjazd + nocleg + impreza w wawie troche by kosztowala.
no, jak ja bym mial nowego laptopa to tez bym sie nim bawil zamiast gdzies jechac. 
wszystko git, tylko potem kazdy placze ze sie w Polsce nic w srodowisku nie dzieje, a jak ma sie wlaczyc w jego zycie to nieeeee
wszystko git, tylko potem kazdy placze ze sie w Polsce nic w srodowisku nie dzieje, a jak ma sie wlaczyc w jego zycie to nieeeee
Nie bawie sie nim, bo najpierw to musze go kupic...
Inna kwestia, nie oczekuj, że nagle cala Polska zjedzie na ten konkurs. Świetnie, ze powstala taka idea i jak najbardziej ja popieram.
Chcialbym rowniez tam pojechac, ale nie wiedzac co bedzie za miesiac, nie jestem w stanie sie na 100% sie zdeklarowac. Napisalem przeciez, ze nie mowie NIE...
Inna kwestia, nie oczekuj, że nagle cala Polska zjedzie na ten konkurs. Świetnie, ze powstala taka idea i jak najbardziej ja popieram.
Chcialbym rowniez tam pojechac, ale nie wiedzac co bedzie za miesiac, nie jestem w stanie sie na 100% sie zdeklarowac. Napisalem przeciez, ze nie mowie NIE...
-
Nameless
- The Better Choice

jak sadze, Mahon mowil ogolnie, a nie do ciebie konkretnie. I ma racje. narzekanie mamy we krwi. nie ma GD - tragedia narodowa, rwiemy wlosy z glowy i placzemy rzewnymi lzami, choc 3 lata temu nikt nie myslal o GD w Polsce.
jednoczesnie (prawie) nikt, nie zrobi nic, zeby cos sie dzialo w zamian. jak juz ktos ruszy tylek - to spora czesc tych narzekajacych i tak nie przyjezdza. to po co bylo tak narzekac?
tez nie pisze do ciebie, tylko ogolnie.
jednoczesnie (prawie) nikt, nie zrobi nic, zeby cos sie dzialo w zamian. jak juz ktos ruszy tylek - to spora czesc tych narzekajacych i tak nie przyjezdza. to po co bylo tak narzekac?
tez nie pisze do ciebie, tylko ogolnie.
A czy ja tego oczekuję? Tylko jak zlikwidowano GD to było darcie szat i wyrywanie włosów (nie mówię o tobie, tylko o środowisku). Jęki i płacze.Galharen wrote:Inna kwestia, nie oczekuj, że nagle cala Polska zjedzie na ten konkurs.
Domaganie się konkursu zastępczego i to najlepiej jak najszybciej!
Ten konkurs czasowo nie odbiega znacząco od spodziewanego terminu GD, konwencją jest dość podobny, choć jeszcze bardziej otwarty na hobbystów.
Ale jakoś wrzawa po GD opadła i tak samo opadł zapał konkursowy....
Zresztą dlaczego JA miałbym tego oczekiwać? Myślę, że oczekiwać tego mogą organizatorzy, sponsorzy... Mi to w zasadzie powinno wisieć.
Ale skoro nie ma parcia na konkurs, to po co były te zawiedzione głosy, że w Polsce nie ma już żadnego konkursu malarskiego.
Nie ma, bo ktokolwiek próbował coś w tym kraju zrobić rozbijał się o mur obojętności i braku zaangażowania.
DOKŁADNIE TAK!Nameless wrote:jak sadze, Mahon mowil ogolnie, a nie do ciebie konkretnie.
O to mi chodziło, tylko tak ładnie tego nie ująłem.Nameless wrote:nie ma GD - tragedia narodowa, rwiemy wlosy z glowy i placzemy rzewnymi lzami, choc 3 lata temu nikt nie myslal o GD w Polsce.
Maru próbował coś zrobić - i chwała mu za to! Ciekawe tylko czy za rok miałby/będzie miał równie entuzjastyczne podejście...
Bo jeśli w tym roku nie wypali, to komu będzie się chciało coś robić za rok?
Chwala organizatorom za to, ze w przeciagu miesiaca badz dwoch chca zorganizowac/zorganizuja profesjonalny konkurs malarski!
Z tym zawsze trzeba sie bylo liczyc, ze w naszym kraju nie da sie czegos zrobic bez burzy krytyki i narzekania, o tym wiedza wszyscy, niestety.
Widzialem jaki byl boom zaraz po odwolaniu naszego GD, duzo ludzi sie zajaralo na to, a teraz ci ktorzy najglosniej krzyczeli i tak sie nie pojawia.
Wierze, ze jesli ta impreza zakonczy sie powodzeniem, to w przyszlym roku mozemy spokojnie doczekac sie kolejnej edycji, ktora bedzie mozna przygotowywac z duzym wyprzedzeniem itp.
I mam tez nadzieje, ze chociaz 1/5 forumowych krzykaczy sie na tym konkursie pojawi...
Z tym zawsze trzeba sie bylo liczyc, ze w naszym kraju nie da sie czegos zrobic bez burzy krytyki i narzekania, o tym wiedza wszyscy, niestety.
Widzialem jaki byl boom zaraz po odwolaniu naszego GD, duzo ludzi sie zajaralo na to, a teraz ci ktorzy najglosniej krzyczeli i tak sie nie pojawia.
Wierze, ze jesli ta impreza zakonczy sie powodzeniem, to w przyszlym roku mozemy spokojnie doczekac sie kolejnej edycji, ktora bedzie mozna przygotowywac z duzym wyprzedzeniem itp.
I mam tez nadzieje, ze chociaz 1/5 forumowych krzykaczy sie na tym konkursie pojawi...
-
Wisnia
No, ja mam tak piękny plan zajęć, że powinienem się zjawić
Jeśli portfel pozwoli, bo mam w planach zakup konsoli i jakiegoś porządnego tv do niej
Ale myślę, że powinienem być 
Pozdrawiam
Wisnia
Pozdrawiam
Wisnia