[PL] Polski Konkurs Malarski - SLAYER OF DEMONS

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Post Reply
Galharen

Re: [PL] Polski Konkurs Malarski - SLAYER OF DEMONS

Post by Galharen »

Nie mówie, ze nie, ale zaczynam studia i nie wiem jak to bedzie za miesiac.
Fajnie by bylo pojechac, ale do wawy kawal drogi :wink:
Image
Wisnia

Post by Wisnia »

U mnie niestety to samo... Zaczynają się studia i nie do końca wiem, jak to będzie za miesiąc. Postaram się jednak zrobić wszystko co możliwe, aby się z Wami znów zobaczyć :)

Pozdrawiam

Wisnia
DEMON_COLOR

Post by DEMON_COLOR »

o boszeee...panowie tego argumentu nie kumam : "bo zaczynaja sie studia..." =]]

no to własnie chyba z przyjazdem nie powinno byc zadnych kłopotów ;];] tym bardziej jak nie studiujecie u siebie w miescie =]] wsiadasz w pociag i jestes ;]
Galharen

Post by Galharen »

Ja jestem obecnie na etapie nowego lapka, a taki wyjazd + nocleg + impreza w wawie troche by kosztowala.
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

no, jak ja bym mial nowego laptopa to tez bym sie nim bawil zamiast gdzies jechac. :lol:

wszystko git, tylko potem kazdy placze ze sie w Polsce nic w srodowisku nie dzieje, a jak ma sie wlaczyc w jego zycie to nieeeee
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Galharen

Post by Galharen »

Nie bawie sie nim, bo najpierw to musze go kupic...

Inna kwestia, nie oczekuj, że nagle cala Polska zjedzie na ten konkurs. Świetnie, ze powstala taka idea i jak najbardziej ja popieram.
Chcialbym rowniez tam pojechac, ale nie wiedzac co bedzie za miesiac, nie jestem w stanie sie na 100% sie zdeklarowac. Napisalem przeciez, ze nie mowie NIE...
Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

jak sadze, Mahon mowil ogolnie, a nie do ciebie konkretnie. I ma racje. narzekanie mamy we krwi. nie ma GD - tragedia narodowa, rwiemy wlosy z glowy i placzemy rzewnymi lzami, choc 3 lata temu nikt nie myslal o GD w Polsce.
jednoczesnie (prawie) nikt, nie zrobi nic, zeby cos sie dzialo w zamian. jak juz ktos ruszy tylek - to spora czesc tych narzekajacych i tak nie przyjezdza. to po co bylo tak narzekac?

tez nie pisze do ciebie, tylko ogolnie.
Image
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

Galharen wrote:Inna kwestia, nie oczekuj, że nagle cala Polska zjedzie na ten konkurs.
A czy ja tego oczekuję? Tylko jak zlikwidowano GD to było darcie szat i wyrywanie włosów (nie mówię o tobie, tylko o środowisku). Jęki i płacze.
Domaganie się konkursu zastępczego i to najlepiej jak najszybciej!

Ten konkurs czasowo nie odbiega znacząco od spodziewanego terminu GD, konwencją jest dość podobny, choć jeszcze bardziej otwarty na hobbystów.
Ale jakoś wrzawa po GD opadła i tak samo opadł zapał konkursowy....

Zresztą dlaczego JA miałbym tego oczekiwać? Myślę, że oczekiwać tego mogą organizatorzy, sponsorzy... Mi to w zasadzie powinno wisieć.
Ale skoro nie ma parcia na konkurs, to po co były te zawiedzione głosy, że w Polsce nie ma już żadnego konkursu malarskiego.

Nie ma, bo ktokolwiek próbował coś w tym kraju zrobić rozbijał się o mur obojętności i braku zaangażowania.
Nameless wrote:jak sadze, Mahon mowil ogolnie, a nie do ciebie konkretnie.
DOKŁADNIE TAK!
Nameless wrote:nie ma GD - tragedia narodowa, rwiemy wlosy z glowy i placzemy rzewnymi lzami, choc 3 lata temu nikt nie myslal o GD w Polsce.
jednoczesnie (prawie) nikt, nie zrobi nic, zeby cos sie dzialo w zamian. jak juz ktos ruszy tylek - to spora czesc tych narzekajacych i tak nie przyjezdza. to po co bylo tak narzekac?
O to mi chodziło, tylko tak ładnie tego nie ująłem.
Maru próbował coś zrobić - i chwała mu za to! Ciekawe tylko czy za rok miałby/będzie miał równie entuzjastyczne podejście...

Bo jeśli w tym roku nie wypali, to komu będzie się chciało coś robić za rok?
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Galharen

Post by Galharen »

Chwala organizatorom za to, ze w przeciagu miesiaca badz dwoch chca zorganizowac/zorganizuja profesjonalny konkurs malarski!

Z tym zawsze trzeba sie bylo liczyc, ze w naszym kraju nie da sie czegos zrobic bez burzy krytyki i narzekania, o tym wiedza wszyscy, niestety.
Widzialem jaki byl boom zaraz po odwolaniu naszego GD, duzo ludzi sie zajaralo na to, a teraz ci ktorzy najglosniej krzyczeli i tak sie nie pojawia.
Wierze, ze jesli ta impreza zakonczy sie powodzeniem, to w przyszlym roku mozemy spokojnie doczekac sie kolejnej edycji, ktora bedzie mozna przygotowywac z duzym wyprzedzeniem itp.

I mam tez nadzieje, ze chociaz 1/5 forumowych krzykaczy sie na tym konkursie pojawi... :)
Image
Wisnia

Post by Wisnia »

No, ja mam tak piękny plan zajęć, że powinienem się zjawić :) Jeśli portfel pozwoli, bo mam w planach zakup konsoli i jakiegoś porządnego tv do niej :mrgreen: Ale myślę, że powinienem być :)

Pozdrawiam

Wisnia
Post Reply