[PL] II Chest of Colors Mini Exchange

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Post Reply
dead

Post by dead »

aha czyli mamy wysylac wszystko do Mahonia ?? czy od razu do odbiorcy ?? BTW ja tez nie moge sie zdecydowac ... witaj w kubie Aniu ;/ - pomysl mam ale nie mam srodkow na realizacje wiec niedlugo zdaje he i wtedy zobaczymy co wydziergamy :P -> cale szczescie jeszcze duzo czasu zostalo na malowanie :D
Rentall

Post by Rentall »

mam to samo pytanie ktore zadal Dead, mamy wysylac figurki do Mahonia ?
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

a czy widzicie w zasadach wymiany cokolwiek o wysylaniu figurek do Mahonia?
Image
dead

Post by dead »

Niee... dlatego siem zapytal :D

bo w sumie tak to nie bedzie udokumentowanego mazidla ktore potem chyba trzeba bedzie wkleic na forum :P -> chyba ze osoba do ktorej sie wysle sama zrobi we wlasnym zakresie photo :D

a i tak BTW to wysylajac do naszego targetu to ta osoba bedzie wiedziala kto dla niej malowal -> rozumiem ze po zakonczeniu nie ma to znaczenia :P ??
kacpero

Post by kacpero »

dead wrote: bo w sumie tak to nie bedzie udokumentowanego mazidla ktore potem chyba trzeba bedzie wkleic na forum :P -> chyba ze osoba do ktorej sie wysle sama zrobi we wlasnym zakresie photo :D
zgodnie z zasadami ME fotki figurki powinien zrobic zarowno autor jak i odbiorca wiec dokumentacja jak najbardziej pojawi sie i to podwójna ;)
Stop competing with others. Start competing with yourself.
Image
elvers

Post by elvers »

a czy figurki jak wysyłamy to mają być podpisane od kogo czy inkognito tzn tylko dane (bo pseudonimu z forum w wysyłce nie podajemy :) )
dead

Post by dead »

kacpero wrote:zgodnie z zasadami ME fotki figurki powinien zrobic zarowno autor jak i odbiorca wiec dokumentacja jak najbardziej pojawi sie i to podwójna ;)
Ta ale nie bedzie to takie PRO :P -> spoko jakos to bedzie :D

Ciekawi mnie co dostane :P (moze jakis troopek ;) do wampirkow :D)
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

Ciekawi mnie co dostane
otoz to. i od kogo :)
i ciekawi mnie jak zareaguje moj odbiorca :)
wracajac do tematu 'zasad'. jak pomalujecie, zrobcie zdjecie i wyslijcie figse 'podpisana' :) to nie walentynki, milo wiedziec od kogo sie prezent dostalo ;)
chcemy miec galerie, ze zdjeciami wszystkich figurek, dlatego na wszelki wypadek poprosilismy o robienie zdjec i nadawce, i odbiorce. jakby ten pierwszy zapomnial zrobic, to drugi ratuje sytuacje :) a jak obydwie osoby zrobia zdjecia, to zawsze to lepsze mozna wybrac.
Image
Demi_morgana
Chest of Colors
Chest of Colors

Post by Demi_morgana »

wogóle moze skoro narzuciłeś takie mordercze tepo to całą impreze skonczymy miesiąc wcześniej? 8)
Image

Hobby blog

Katoliku uważaj!
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

czemu nie, ja sie nie obraze.
na razie jednak wystarczyloby mi gdyby wszyscy wyslali figsy w terminie :)
Image
Post Reply