Chyba, ze mam nie wpadac ;P A pracy i tak nie wystawiam... Za wysokie progi Panowie i Panie stawiacie ;P
[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008
-
Tomi
[PL] Golden Demon w Polsce
Ano, wygral. Malowany jeden dzien "for fun" 
RE: [PL] Golden Demon w Polsce
to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac... ?
No wybaczcie, jesli ktos wezmie do siebie w jakis sposob to co teraz napisze, ale wedlug mnie to nie wiem co ta figurka tam robi, chyba inni konkursowicze zostali pokrzywdzeni
No wybaczcie, jesli ktos wezmie do siebie w jakis sposob to co teraz napisze, ale wedlug mnie to nie wiem co ta figurka tam robi, chyba inni konkursowicze zostali pokrzywdzeni
widziales ja na zywo, ze sie wypowiadasz?
-
Tomi
Przepraszam, ze przerwe klotnie, ale moge prosic linka do figurki o ktorej jest mowa ?
I pytanie do Mahonia... Czemu nie moge uzywac Polskich znakow... ?? Tylko wyskakuja "??"
I pytanie do Mahonia... Czemu nie moge uzywac Polskich znakow... ?? Tylko wyskakuja "??"
nie nie widzialem bo jeszcze nie bylem na GD 
w sumie tego nie wzialem pod uwage, wypowiadam sie na podstawie zdjecia, ktore mnie nie przekonuje, moze na zywo warrior wyglada inaczej...mowiac co ta figurka tam robi mialem na mysli ze ork ktory zajal 2 miejsce (na zdjeciu) prezentuje sie wedlug mnie lepiej.
w sumie tego nie wzialem pod uwage, wypowiadam sie na podstawie zdjecia, ktore mnie nie przekonuje, moze na zywo warrior wyglada inaczej...mowiac co ta figurka tam robi mialem na mysli ze ork ktory zajal 2 miejsce (na zdjeciu) prezentuje sie wedlug mnie lepiej.
-
Kotlet_Schabowy
To ta figurka.Przepraszam, ze przerwe klotnie, ale moge prosic linka do figurki o ktorej jest mowa ?
Click to see full-sized imageOsobiscie widzialem ta figurke na zywo i moge powiedziec ,ze byla pomalowana bardzo dobrze.
Problem polega na tym ,ze zdjecia niektorych prac z ostatniego Gd nie do konca ukazywaly jej prawdziwy wyglad. Trudo jest zrobic kilkadziesiat dobrych zdjec w tak krotkim czasie. Nie dotyczy to tylko i wylacznie polskiego Golden Demona. Mysle ,ze na wiekszosci tych konkursow zdjecia robione w trakcie troche przeklamuja prawdziwy poziom prac.
Swoja droga zawsze mozna powiedziec ,ze jakas praca nie zasluguje na dane miejsce. Sedziowie tak zdecydowali i moim zdaniem nie ma co sie spierac w tej kwestii.