[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Locked
Tomi

Post by Tomi »

Bardzo dobrze ! I wreszcie bede mial gdzies blisko !!! :D Milo bedzie Was poznac ;)
Chyba, ze mam nie wpadac ;P A pracy i tak nie wystawiam... Za wysokie progi Panowie i Panie stawiacie ;P
Rentall

Post by Rentall »

skoro tak blisko GD sie odbywa, to nie mozna nie wpasc. Rowniez mam nadzieje Was poznaÄ? :)

Powiedzcie mi czy ten warrior priest wygra?? kategorie single WFB ??
Slawol
Perpetuum Mobile
Perpetuum Mobile

[PL] Golden Demon w Polsce

Post by Slawol »

Ano, wygral. Malowany jeden dzien "for fun" :)
Pozdrawiam/Best regards
Sławomir Borysowski

Image

Let’s put a smile on that face!
Rentall

RE: [PL] Golden Demon w Polsce

Post by Rentall »

to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac... ?
No wybaczcie, jesli ktos wezmie do siebie w jakis sposob to co teraz napisze, ale wedlug mnie to nie wiem co ta figurka tam robi, chyba inni konkursowicze zostali pokrzywdzeni
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

widziales ja na zywo, ze sie wypowiadasz?
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
Tomi

Post by Tomi »

Przepraszam, ze przerwe klotnie, ale moge prosic linka do figurki o ktorej jest mowa ?

I pytanie do Mahonia... Czemu nie moge uzywac Polskich znakow... ?? Tylko wyskakuja "??"
Rentall

Post by Rentall »

nie nie widzialem bo jeszcze nie bylem na GD 8)

w sumie tego nie wzialem pod uwage, wypowiadam sie na podstawie zdjecia, ktore mnie nie przekonuje, moze na zywo warrior wyglada inaczej...mowiac co ta figurka tam robi mialem na mysli ze ork ktory zajal 2 miejsce (na zdjeciu) prezentuje sie wedlug mnie lepiej.
Kotlet_Schabowy

Post by Kotlet_Schabowy »

Przepraszam, ze przerwe klotnie, ale moge prosic linka do figurki o ktorej jest mowa ?
To ta figurka.
ImageClick to see full-sized image

Osobiscie widzialem ta figurke na zywo i moge powiedziec ,ze byla pomalowana bardzo dobrze.
Problem polega na tym ,ze zdjecia niektorych prac z ostatniego Gd nie do konca ukazywaly jej prawdziwy wyglad. Trudo jest zrobic kilkadziesiat dobrych zdjec w tak krotkim czasie. Nie dotyczy to tylko i wylacznie polskiego Golden Demona. Mysle ,ze na wiekszosci tych konkursow zdjecia robione w trakcie troche przeklamuja prawdziwy poziom prac.
Swoja droga zawsze mozna powiedziec ,ze jakas praca nie zasluguje na dane miejsce. Sedziowie tak zdecydowali i moim zdaniem nie ma co sie spierac w tej kwestii.
Rentall

Post by Rentall »

kwestia gustu...i zdjecia jak widac... Tomi, nikt sie tu nie kloci
Gildor

Post by Gildor »

A czy kto?? z os??b czytajÄ?cych ten temat wystawi co?? do young bloods??w?
Image
Locked