A jeśli chodzi o tabliczki z WM, to są/były bardzo ładne i tematyczne, zarówno zeszłoroczne, jak i te wcześniejsze z samym młotem
[PL] Golden Demon w Polsce
-
alvarezwawa
-
Kotlet_Schabowy
Na razie cisza... moim zdaniem i tak można się już szykować w "standardowych" kategoriach: pojedynczy, potwór, otwarta, oddział, pojazd... no mam nadzieję, że skoro to impreza GW, to będą te kategorie, bo nieraz się zdarzało, że były łączone w innych krajach lub też oparte na innych zasadach, niż "normalnie" się przyjęło...
Ludzie mówili już jakiś czas temu, że u nas GD ma być na początku września, ale poza tym nic więcej nie wiadomo... niedługo biorę się do roboty, nie czekam na regulamin, myślę, że w sprawie rodzaju modeli i podstawek nie będzie odstępstw u nas
Pozdrawiam
Sławol
Ludzie mówili już jakiś czas temu, że u nas GD ma być na początku września, ale poza tym nic więcej nie wiadomo... niedługo biorę się do roboty, nie czekam na regulamin, myślę, że w sprawie rodzaju modeli i podstawek nie będzie odstępstw u nas
Pozdrawiam
Sławol
-
alvarezwawa
widze, ze wiecie tyle co ja
Czulbym sie po prostu pewniej, widzac to opisane na dowolnej stronie internetowej z naglowkiem 'Oficialny Regulamin...'. Nie chodzi mi tutaj tylko o mnie (w koncu bedac w Warszawie nic sie nie wykosztuje na podroz poza biletem autobusowym) ale rowniez o zagranicznych malarzy figurkowych, ktorych musze poinformowac co gdzie i jak. No nic - dzis sprobuje sie w Faberze czegos dowiedziec jeszcze i dam znac!
@Kotlet - czemu Twoj udzial stoi pod znakiem zapytania?
Zdroffko!
@Kotlet - czemu Twoj udzial stoi pod znakiem zapytania?
Zdroffko!
-
Kotlet_Schabowy
-
alvarezwawa
Widze, że masz odpowienia hierarchizacje priorytetow Kotlecie i zgadzam sie z nia calkowicie. Mimo wszystko trzymam kciuki aby udalo Ci sie wpasc do Wawy na GD! Dobrze byloby w koncu uscisnac sobie dlonie 
Dowiedzialem sie dzisiaj u Faberow, ze oficialne info ma zostac zamieszczone na oficialnej stronie w ciagu najblizszych dni - pozostaje zatem cierpliwie czekac
Dowiedzialem sie dzisiaj u Faberow, ze oficialne info ma zostac zamieszczone na oficialnej stronie w ciagu najblizszych dni - pozostaje zatem cierpliwie czekac
Golden Demon będzie "9. września w Warszawie. Szczegóły wkrótce." - słowa Szamana 
Pozdrawiam
Sławol
Pozdrawiam
Sławol
Wiadomo coś więcej o terminie GD?
Z tego co wiem na modelach na GD nie może być symboliki religijnej. Czy mogą być symbole polityczne? albo związane z pewnymi organizacjami ideologicznymi/ nurtami ideologicznymi typu globalizm?
Na stronie GW nie znalazłem odpowiedzi na te pytania. Bardzo prosze o pomoc.
Z tego co wiem na modelach na GD nie może być symboliki religijnej. Czy mogą być symbole polityczne? albo związane z pewnymi organizacjami ideologicznymi/ nurtami ideologicznymi typu globalizm?
Na stronie GW nie znalazłem odpowiedzi na te pytania. Bardzo prosze o pomoc.
-
alvarezwawa
z tego co slyszalem GD ma odbyc sie na Polconie w dniach 31.08. - 02.09., gdyz idea oddzielnego eventu upadla. zaznaczam, ze sa to informacje zaslyszane.
Co do symboli, wydaje mi sie, ze nie moga byc przedstawione symbole w zaden sposob gorczace czy urazajace druga osobe. Powinny rowniez nawiazywac do swiata warhammera, prawda?
Co do symboli, wydaje mi sie, ze nie moga byc przedstawione symbole w zaden sposob gorczace czy urazajace druga osobe. Powinny rowniez nawiazywac do swiata warhammera, prawda?