Kto jeszcze będzie na targach? DiaCon przełamiesz się do zakupu zabójczo drogiej wejściówki?
ja bede, przelamalem sie gdy przeczytalem ze wejscowka kosztuje tylko 13zl(uff ) a oprocz figurek bedzie tez kilka innych ciekawych zdarzen na pga, bede o godzinie 15, niestety do 14.30 mam zajecia na piotrowie na ktorych musze byc - konstruujemy na nich full adder czyli tak zwany pelen sumator z 4 bitowym rejestrem przesównym w jezyk vhdl(jesli kogos to interesuje to chetnie opowiem wiecej LOL ) a druga sprawa ze Strefa organizator konkursu i turnieju warhammera tak zapraszala, z rozmowy z Bladym dowiedzialem sie ze figurki beda do obejrzenia do godziny 18-19 (godziny rozstrzygnięcia konkursu) a nawet maja zostac do neidzeli zeby wszyscy mogli je sobie obejrzec.
tak ze mam nadzieje na jakies mega duze jak zwykle zajefajne spotkanie, ktos startuje w konkursie?ja niemam z czym(chyba ze kapelan?) i jak(godziny wysatwiania modeli)
wezme swoje nowe cudenko to obfotografuje impreze
DiaCon - jakbyś dał rade podrzucić mi figse w tygodniu to mogę zabrać ją na PGA. Kagaroth zostaje do niedzieli, więc najwyżej weźmie nam figurki z powrotem.
Dzisiaj zostalo juz postanowione, ze sluzbowo bede na PGA. Ale wieczorkiem moze uda mi sie gdzies wymknac, jesli sa chetni ze mna pojsc na piwo czy cuś
W sumie ja bym był chętny no ale troche mi jeszcze brakuje do 18 ale z ojcem i kumplami starszymi chodze więc jak zbyt długo nie bede musiał byc służbowo na targach moge sie wybrać.
Acha no to moze sie wybierzemy na to piwo ale nie mam pewnosci bo moge być zmeczony po robocie na targach. Szary a ty pracujesz w jakims sklepie że na targach jesteś na służbie?(w jakim,bo ja Cube)