[PL] Poznanskie malowanie

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Post Reply
florek

Post by florek »

Ana jak już byłaś w Cube co sądzisz aby tam właśnie robic spotkania malarzy.

Jestem ciekaw twojego zdania temat Cube'a.
florek

Post by florek »

Temat stanoł w miejscu. hmmm i teraz nie wiem czy będa te spotkania malarzy, gdzie i czy drugiego grudnia jest pierwsze spotkanie?

Ja np. chciałbym znać odpwiedz na te pytanie.

A głównie czy bedzie sie ono odbywało w Cube bo jeśli tak to wolał bym wiedziec wczesniej aby zaklepać termin w kalendarzu na taka impreze w Cube.
mahon
Super Villain
Super Villain

Post by mahon »

@lothar & florek - bez paniki, jakoś to będzie :)
-- Mahoń

Image

Back in the garage with my bullshit detector
DiaCon

Post by DiaCon »

Kto jeszcze będzie na targach? DiaCon przełamiesz się do zakupu zabójczo drogiej wejściówki?
ja bede, przelamalem sie gdy przeczytalem ze wejscowka kosztuje tylko 13zl(uff ;) ) :D a oprocz figurek bedzie tez kilka innych ciekawych zdarzen na pga, bede o godzinie 15, niestety do 14.30 mam zajecia na piotrowie na ktorych musze byc - konstruujemy na nich full adder czyli tak zwany pelen sumator z 4 bitowym rejestrem przesównym w jezyk vhdl(jesli kogos to interesuje to chetnie opowiem wiecej LOL ) a druga sprawa ze Strefa organizator konkursu i turnieju warhammera tak zapraszala, z rozmowy z Bladym dowiedzialem sie ze figurki beda do obejrzenia do godziny 18-19 (godziny rozstrzygnięcia konkursu) a nawet maja zostac do neidzeli zeby wszyscy mogli je sobie obejrzec.
tak ze mam nadzieje na jakies mega duze jak zwykle zajefajne spotkanie, ktos startuje w konkursie?ja niemam z czym(chyba ze kapelan?) i jak(godziny wysatwiania modeli)
wezme swoje nowe cudenko to obfotografuje impreze :D
florek

Post by florek »

Ja będe na PGA i jak bede miał chwile to pujde ogladnąć sobie figury i mam nadzieje zastać jakieś wasze prace na żywo.(chodzi mi o malarzy z forum)
Galharen

Post by Galharen »

DiaCon - jakbyś dał rade podrzucić mi figse w tygodniu to mogę zabrać ją na PGA. Kagaroth zostaje do niedzieli, więc najwyżej weźmie nam figurki z powrotem.
Szary

Post by Szary »

Dzisiaj zostalo juz postanowione, ze sluzbowo bede na PGA. Ale wieczorkiem moze uda mi sie gdzies wymknac, jesli sa chetni ze mna pojsc na piwo czy cuś ;)
Szary

Image
florek

Post by florek »

W sumie ja bym był chętny no ale troche mi jeszcze brakuje do 18 ale z ojcem i kumplami starszymi chodze więc jak zbyt długo nie bede musiał byc służbowo na targach moge sie wybrać.

Ale wątpie żebys chciał(bo sie nie znamy)
Szary

Post by Szary »

florek wrote:Ale wątpie żebys chciał(bo sie nie znamy)
:shock: No to po to jade przez pol Polski, zeby poznac nowych ludzi :wink:
Szary

Image
florek

Post by florek »

Acha no to moze sie wybierzemy na to piwo ale nie mam pewnosci bo moge być zmeczony po robocie na targach. Szary a ty pracujesz w jakims sklepie że na targach jesteś na służbie?(w jakim,bo ja Cube)
Post Reply