[PL] Mortarion green
-
robacek
Ej samuelu, samuelu nie wszystko widze poprawione z tego o czym rozmawialśmy, powiem że skrzydełka mnie powaliły, są super podziwiam twoją wytrwałości , ale dalej twierdzę zacznij robić coś mniejszego ot chociby w skali 28 mm , bo takie wielkoludy to się w miarę łatwo lepi, reszte sam ci powiem przez fona, pozatym jest oki
,
.
-
Samuel
Zahor chodzi oto że w pewnym momencie zdałem sobie sprawę z tego że to trafi do prywatnej osoby a nie do GW kasowo tez.... poza tym myślę ze choć nie jest to identiko z artem to klimat i nastrój został zachowany, dlatego myślę ze klient będzie zadowolony...a jak nie to #$%^&*()_ na zdrowie klientowi 
moja wina ze ludzie bydlaków zamawiają?

Nameless już nie długo, pracuje nad tym
mi się najbardziej podoba zakapturzona czaszka uważam że przy kopiowaniu tylko z nią bym miał problem.. są moim zdaniem rzeczy które są wytworem „natchnienia ” i te pracy technicznej i praktyki, a kopiowanie tego drugiego nie jest tak trudne
Hasz... Piss ? a dobra co mi tam Piss and Love man
Robacku to, to jest rozgrzewka na demona to będzie co innego "Not"
nie odpuszczę jak z młotkiem
tak poważnie to jestem jeszcze bardzo daleki w tym by pewnie się czuć w rzeźbieniu, już pewniej trzymam pędzla, choć bardzo często moje malowanie podoba się tylko autorowi

wszystkim dzięki za komentarze
nie długo elf na dinozaurku
MALUTKIM ;P
moja wina ze ludzie bydlaków zamawiają?
Nameless już nie długo, pracuje nad tym
Hasz... Piss ? a dobra co mi tam Piss and Love man
Robacku to, to jest rozgrzewka na demona to będzie co innego "Not"
wszystkim dzięki za komentarze
nie długo elf na dinozaurku
-
Samuel