Troche za kolorowo dla mnie, ale calej armii tek nie malujesz, wiec zycze powodzenia na ebayu
Ten kolor na klacie, tez wyglada mi na pomarancz a nie zloty. No i moim zdaniem jest lepiej, anizeli mialoby byc.
Ha! Jak maluję metaliki to jest świetne pytanie!Miszel wrote:Nie chciał byś napisać jak malujesz metaliki?
Super prace, naprawdę
Tylko te freehandy mi nie pasują, ale to kwestia gustu.
Click to see full-sized imageGenialny planSlawol wrote: Wpadło mi do głowy jeszcze coś odnośnie podstawki. Same kryształki wyglądają "obco" na takie jednokolorowej podstawce, ale gdybyś tak pod ziemią umieścić kilka przebijających świateł (wiesz, jak lawa spod ziemi) płynących w różne strony i skupiających się także przy wypiętrzających się kryształach, to efekt byłby jeszcze lepszy. Wiesz, tak jakby pod ziemią znajdowała się jakaś energia i w słabszych miejscach wydostawałby się na zewnątrz, tworząc takie kryształki
Niewiele się różni, głównie kryciem i tym jak się prowadzi pędzel. Mithril Silver jest gorsza moim zdaniem, wybacza mniej błędów niż Chrome. Mithrilem też gorzej się glazuje bo lepiej kryje. 2 prawie takie same farbki ale zastosowanie ciut inneWojteq wrote: Metaliki jak zwylke bardzo udane. Czym różni się Chrome (VMC) od Mithril Silvera?
Udana także faktura na niektorych (zwłaszcza pomarańczowych) elementach.
Click to see full-sized image