[PL] Warsztat Szczurka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Szczurka
Zrobiłbymjaśniejszewłosywywaliłbymczerwoneizielonedetalewywaliłbymczekoladowąsnajperkępozatymbardzoładniepodobamisięresztawrazzpodstawką.
Spacje ukradli
Zrobiłbym jaśniejsze włosy wywalił bym czerwone i zielone detale wywaliłbym czekoladową snajperkę poza tym bardzo ładnie podoba mi się reszta wraz z podstawką.

Nie, to było zamierzone, chciałem trochę humoru wprowadzić, ale Ty mnie nie rozumiesz...

Za to w Twojej poprawce brakuje przecinków, a poza tym jedno "wywaliłbym" napisałeś oddzielnie

Za to w Twojej poprawce brakuje przecinków, a poza tym jedno "wywaliłbym" napisałeś oddzielnie
Aha to poprawka. Usuwamy tamto.
dobry żart!
Bo ja chciałem tylko to rozszyfrować w sumie bardziej dla siebie

Bo ja chciałem tylko to rozszyfrować w sumie bardziej dla siebie

Obróbka foto dzięki uprzejmości Raptaparat`a
Szacun bo foty jakie ci wysłałem ...
Click to see full-sized image
Bardzo podoba mi sie podstawka i zbroja. Fajne metaliki.
Co mi sie nie podoba to na pewno ten czerwony paluch. On mial byc we krwi? To on tym palcem komus oko wydlubal czy jak ?
Mi jakos nie pasuje ten pemysl.
No i spluwa troche odstaje poziomem. Jak dla mnie przydaloby sie mocniej pociagnac krawedzie i w ogole troszke jeszcze nad nia popracowac.
Ogolnie fajny klimat, fajna praca, powodzenia na konkursie wargamera
Co mi sie nie podoba to na pewno ten czerwony paluch. On mial byc we krwi? To on tym palcem komus oko wydlubal czy jak ?
No i spluwa troche odstaje poziomem. Jak dla mnie przydaloby sie mocniej pociagnac krawedzie i w ogole troszke jeszcze nad nia popracowac.
Ogolnie fajny klimat, fajna praca, powodzenia na konkursie wargamera
no, malowanie udane, metaliki śliczne, do tego ładna skałka (i nie za wielka! zwłaszcza jak na ciebie)
ten paluch od wydłubanego oka udany, ale jakoś tak nie do końca potrzebny chyba.
a czaszka ślicznie buduje fabułę scenki