Ale fajny murek!
Myślałaś może o urozmaiceniu tej ziemi?
[PL] 1 2 3... proba pedzla
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat nie ukończonych modeli. Jeśli macie fotki gotowych prac, to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z WIPami.
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla
No dobra, nie bede juz nic grzebac przy peknieciach, chyba nawet nie bede nic juz na tym murze dodawac, bo mogloby wyjsc za duzo naciapane. Dociagne tylko te kamienie wokol bramy , bo na razie sa tylko z grubsza zapackane (chociaz i tak juz nie wygladaja az tak zle:D)
Ziemie bede jeszcze przykrywac roslinnoscia, szczegolnie pod scianami,pewnie popackam cos zielonkawym pigmentem, zeby imitowac porosty i mchy w skali. No i oczywiscie bede jeszcze dlubac w porostach imitujacych roslinnosc wyzsza:D
Co do samej Alicji to troche sie jeszcze waham. Myslalam o ciemnofioletowej sukience, bialym fartuszku i czarnych wlosach, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.
Tym bardziej, ze nadal nie mam pojecia jak osiagnac efekt ksiezycowej nocy (moglabym w tym momencie dodac cieple swiatlo latarni saczace sie zza bramy.
pzdr
m
Ziemie bede jeszcze przykrywac roslinnoscia, szczegolnie pod scianami,pewnie popackam cos zielonkawym pigmentem, zeby imitowac porosty i mchy w skali. No i oczywiscie bede jeszcze dlubac w porostach imitujacych roslinnosc wyzsza:D
Co do samej Alicji to troche sie jeszcze waham. Myslalam o ciemnofioletowej sukience, bialym fartuszku i czarnych wlosach, ale zobaczymy jak wyjdzie w praniu.
Tym bardziej, ze nadal nie mam pojecia jak osiagnac efekt ksiezycowej nocy (moglabym w tym momencie dodac cieple swiatlo latarni saczace sie zza bramy.
pzdr
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Re: [PL] 1 2 3... proba pedzla [Salute fever]
Do Salute 2011 zostalo juz tylko poltora miesiaca i powoli zaczynam wpadac w panike:D
Chce wystawic kilka prac, ale pewnie ze wszystkim sie nie wyrobie;/ Ale to nie zmienia faktu, ze bede spamowac fotami wip i takimitam:D
Plan jest taki: tym tygodniu bede dzielnie walczyc z podstawkami, pinowaniem, polerowaniem i cwiczyc aero, a od nastepnego biore sie ostro za malowanie.
A do pomania jest: Irix ultimate edition, Ork Warboss ze squigiem i jak się uda to barbarianka z RedBox-a (ktoś pamięta może jak ona ma na imie? o ile w ogole jakies ma?).
Trzymajcie kciuki i do szybkiego przeczytania:P
m
Chce wystawic kilka prac, ale pewnie ze wszystkim sie nie wyrobie;/ Ale to nie zmienia faktu, ze bede spamowac fotami wip i takimitam:D
Plan jest taki: tym tygodniu bede dzielnie walczyc z podstawkami, pinowaniem, polerowaniem i cwiczyc aero, a od nastepnego biore sie ostro za malowanie.
A do pomania jest: Irix ultimate edition, Ork Warboss ze squigiem i jak się uda to barbarianka z RedBox-a (ktoś pamięta może jak ona ma na imie? o ile w ogole jakies ma?).
Trzymajcie kciuki i do szybkiego przeczytania:P
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
No to powodzenia!
A ta scenka zapowiada się świetnie. Nie mam za wiele do dodania, więc czekam na dalsze postępy. Marcowego Królika też tam gdzieś wciśniesz? W filmie był nie do pobicia
A ta scenka zapowiada się świetnie. Nie mam za wiele do dodania, więc czekam na dalsze postępy. Marcowego Królika też tam gdzieś wciśniesz? W filmie był nie do pobicia
Królika to ona ma na rękach, jeśli nadal mówimy o Alicji.
A w temacie projektów na Salute to właśnie przechodzę cięzki atak paniki na okoliczność podstawek
Potem będzie jeszcze kilka... na chwile obecną stawiam na:
* nie zdążę, nie zdążę, noc w dzień się rozjarza (kto zgadnie z czego to cytat??:>)
* omg jak ten pie****ny aero działa
* gdzie jest mój palec i czy zdążę do szpitala
* nie umiem malować
* i pare innych
Teraz siedzę i dzielnie obrzynam CS/M różne członki, więc możliwe ze zaraz będzie atak paniki nr 3;]
A w temacie projektów na Salute to właśnie przechodzę cięzki atak paniki na okoliczność podstawek
* nie zdążę, nie zdążę, noc w dzień się rozjarza (kto zgadnie z czego to cytat??:>)
* omg jak ten pie****ny aero działa
* gdzie jest mój palec i czy zdążę do szpitala
* nie umiem malować
* i pare innych
Teraz siedzę i dzielnie obrzynam CS/M różne członki, więc możliwe ze zaraz będzie atak paniki nr 3;]
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes
Heh, ślepak...Marta wrote:Królika to ona ma na rękach, jeśli nadal mówimy o Alicji.
A Ty walcz, walcz!
to akurat banalnie proste ^^Marta wrote:* nie zdążę, nie zdążę, noc w dzień się rozjarza (kto zgadnie z czego to cytat??:>)
nie będę innym psuł zgadywanek
"żeby zrozumieć jak działa aerograf, musisz STAĆ SIĘ AEROGRAFEM!"Marta wrote:* omg jak ten pie****ny aero działa
Click to see full-sized imagepo co, masz jeszcze parę zapasowych...Marta wrote:* gdzie jest mój palec i czy zdążę do szpitala
nie musisz, chyba że chcesz wygraćMarta wrote:* nie umiem malować
-
Nameless
- The Better Choice

a to smieszny film byl, tak przy okazji
EDIT: przetlumaczylem posta na polski
EDIT: przetlumaczylem posta na polski