[PL] Warsztat Szczurka
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Warsztat Szczurka
Broń ma kijowe metaliki ,bo chciałem przetestować matowy lakier ...
wyszło jak wyszło 

No wlasnei te metaliki na broni:/be Reszta cacy:)
a może zamalować metaliki i zrobić broń na czarno jak prawdziwe karabiny albo w kamuflażu - jak często są malowane snajperskie?
same figurki świetne, bardzo mi się podobają kolory i nie przesadzone podstawki.
metaliki na poprzednim gościu bardzo udane (jak i cała reszta), za to ktoś kto mu pozę wymyślił musiał być na niezłych proszkach
w ogóle malowanie git!
same figurki świetne, bardzo mi się podobają kolory i nie przesadzone podstawki.
metaliki na poprzednim gościu bardzo udane (jak i cała reszta), za to ktoś kto mu pozę wymyślił musiał być na niezłych proszkach
w ogóle malowanie git!
podobnie jak poprzednicy, płaszcz fajny, a broń tak jak by z innej bajki
lepszy metalik, moim zdaniem pasował by nawet bardziej NMM 
-
Nameless
- The Better Choice

przegapilem informacje. wywalaj mi stad zdjecia do czasu dostarczenie figsyszczurek_ wrote:Kilka razy zmieniałem model ,ale ostatecznie taką figurkę otrzyma ...Mam nadzieję ,że się spodoba
![]()
przegapilem informacje. wywalaj mi stad zdjecia do czasu dostarczenie figsy
@Mahon
Myślałem o zrobieniu płaszcza w kamuflażu ,ale bałem się ,że coś nie wyjdzie ...

no konkret tak inaczej od standardowego malowania Infinity
zapowiada sie ciekawy efekt konkursu ... (a ja nadal nie zacząłem malować ... trochę słabo ... nie to bym nie malował infinity tyle że nie konkursowe a turniejowo pokazowe )
zapowiada sie ciekawy efekt konkursu ... (a ja nadal nie zacząłem malować ... trochę słabo ... nie to bym nie malował infinity tyle że nie konkursowe a turniejowo pokazowe )
Już można wrzucić zdjęcie, figurka dotarła i powiem tak : na żywo lepiej wyglądaNameless wrote:przegapilem informacje. wywalaj mi stad zdjecia do czasu dostarczenie figs
Dzięki za bardzo fajny model

Click to see full-sized image