[PL] GOLDEN DEMON Polska 2008

Informacje i dyskusje o imprezach związanych z malowaniem - specjalnie dla rodaków :)
Ana
Painting Mum
Painting Mum

Post by Ana »

1. Mahon
2. Ana
3. Illusionrip
4. Asia
5. Espoo
6. Nameless
7. Kuczek
8. Dead
9. Kacpero
10. Slawol
11. Slawol's friend
12. Ben Komets
13. Alexander
14. Oscar
15. Rusto
16. Renée
17. Czlowiek.morze
18. Czlowiek.morze's wife
19. Demon Color
20. Eliash
21. Benathai
22. Galharen
23. Wisnia
24. Wisnia's friend
25. Kyrielejson
26. Alvarezwawa
27. Elvers
28. Mortimer
29. Wulfen
30. Raptaparat
31. Przemo
32. Marcelle
33. Grytz
34. cHerman
35. julien
36. skyzo
37. cba
38. lanfeust
39. lothain
40. JMPN
41. Fenix
42. Paloji
43. Rakel
44. Dieguete
45. Szary
46. Drake
47. TIN
48. dudek111
49. el_kornikus
50. Bohun
51. Bohun's wife
52. Cukieras
53. Ija (?)
54. Ija's husband (?)
55. Dreadman
56. Hashmallum
-- Ańa

Image
Nameless
The Better Choice
The Better Choice

Post by Nameless »

szerokiej ddrogi, torow czy czym tam nie bedziecie podrozowac :) do jutra!
Image
Wisnia

Post by Wisnia »

Ja mam natomiast jeszcze jedno pytanie. Kto z Was, prócz Alexandra I Alvareza będzie się zabierał nocnym pociągiem do Warszawy?

Pozdrawiam

Wisnia
elvers

Post by elvers »

A ja od siebie dodam, że w Warszawie właśnie pada śnieg :D
CUKIERas

Post by CUKIERas »

Wisnia wrote:Ja mam natomiast jeszcze jedno pytanie. Kto z Was, prócz Alexandra I Alvareza będzie się zabierał nocnym pociągiem do Warszawy?

Pozdrawiam

Wisnia
aloha! ja tyż tym pośpiechem będę wracał

a z tym śniegiem to ja chyba nie w tej Warszawie mieszkam :wink:
Wisnia

Post by Wisnia »

Oho, raduje się me serce :)

Cukieras, słuchaj... Tak się składa, że z pociągami nie mam praktycznie żadnego doświadczenia, kilka razy w życiu jechałem w wieku bodaj trzech lat. Nic oczywiście z tych podróży nie pamiętam, ale w sumie nie o tym miałem mówić. Więcej z koleją styczności nie miałem, bo bo po prostu... boję się pociągów... :oops: Dlatego nie bardzo wiem, co i jak. Jutro, jak już dojadę do Poznania koło godziny 10.30 - 11, będę mógł wykupić sobie ów całonocny bilet, tak? Czy trzeba go kupować z jakimś wyprzedzeniem?

Pozdrawiam

Wisnia
Alexander

Post by Alexander »

No to chyba nie w tej cukieras bo u mnie też pada :P Co do ludzi to jadę ja Alvarez i Przemek, a wracamy chyba już teraz w 5tkę tym o 2 jeżeli Ty Wiśnia też się łapiesz... :wink:

Ostatnie poprawki i lakierek, do jutra ! :D :wink:
CUKIERas

Post by CUKIERas »

Wisnia wrote:Oho, raduje się me serce :)

Cukieras, słuchaj... Tak się składa, że z pociągami nie mam praktycznie żadnego doświadczenia, kilka razy w życiu jechałem w wieku bodaj trzech lat. Nic oczywiście z tych podróży nie pamiętam, ale w sumie nie o tym miałem mówić. Więcej z koleją styczności nie miałem, bo bo po prostu... boję się pociągów... :oops: Dlatego nie bardzo wiem, co i jak. Jutro, jak już dojadę do Poznania koło godziny 10.30 - 11, będę mógł wykupić sobie ów całonocny bilet, tak? Czy trzeba go kupować z jakimś wyprzedzeniem?

Pozdrawiam

Wisnia
myślę,że spoko bilet kupisz to zwykły pośpieszny pociąg a nie sądze,żeby cała ludzkość wracała w środku nocy z Poznania ;-) także jeśli nie masz gdzieś pod nosem kasy biletowej to poprostu po przyjeździe do poznania, podejdź na dworzec(od targów do rzut beretem) i zakup bilet.

pozdr
cukier
Locked