[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Galeria Bohuna
No dobra, niech będzie, że to literówka 
Wielkie dzięki za słowa zachęty
Mam nadzieję, że coś mi się tam uda skubnąć, no ale na miecz to na pewno nie liczę
W każdym razie bardzo się cieszę, że podobają się wam moje prace. To najlepsza nagroda za te lata pracy
Co do jugga to sprzedał się na ebayu, ale za to mam podobną w stylistyce figurkę, którą oto wrzucam, wreszcie ukończoną:
[rimg]https://img195.imageshack.us/img195/6553/forumyv.jpg[/rimg]
A squigi postaram się wrzucić jutro.
No, przynajmniej napewno ze wszystkim zdążę i nie będę musiał malować do ostatniej chwili przed konkursem
To mnie cieszy!
Napiszcie koniecznie co myślicie o ukończonej pracy!
Namaste
W każdym razie bardzo się cieszę, że podobają się wam moje prace. To najlepsza nagroda za te lata pracy
Co do jugga to sprzedał się na ebayu, ale za to mam podobną w stylistyce figurkę, którą oto wrzucam, wreszcie ukończoną:
[rimg]https://img195.imageshack.us/img195/6553/forumyv.jpg[/rimg]
A squigi postaram się wrzucić jutro.
No, przynajmniej napewno ze wszystkim zdążę i nie będę musiał malować do ostatniej chwili przed konkursem
To mnie cieszy!
Napiszcie koniecznie co myślicie o ukończonej pracy!
Namaste
Nie mój styl, ale pooglądać uwielbiam 
Brawa za podstawkę i jasny pancerz. A całość jest po prostu fantastyczna!
No dobra, doczepię się tych "szyszek" - nie wiem, co to jest, ale dla mnie mogłoby ich nie być na takim złomie 
Rzuć, proszę, jakieś zbliżenia
Brawa za podstawkę i jasny pancerz. A całość jest po prostu fantastyczna!
Rzuć, proszę, jakieś zbliżenia
-
Wisnia
A ja muszę powiedziesz - jak najbardziej mój styl!
Bohun, stary... w zasadzie każdą pracą mnie po prostu niszczysz, nie inaczej jest tym razem. Szacunek kozacka duszo, szacunek
Jedyne, do czego bym się przyczepił to bardziej kompozycja podstawki. Strasznie nie pasuje mi ta roślina z trzema "kulkami" pod lewym ramieniem termosa. Przynajmniej mi - bardzo przeszkadza i psuje kompozycje... po prostu nie pasuje tam. Może to tylko wina zdjęcia, może na żywo rzeźba podstawki prezentuje się inaczej, ale ja pozbyłbym się dwóch tych "kulek" na krzaczku, a najlepiej całej roślinki.
Co do reszty jedyne słowa krytyki to - wracaj ze złotem, w jakiejkolwiek kategorii byś tego khornowca nie wystawiał
EDIT: Chyba, że ten rozwalony termos leży tam już jakiś czas - cóż, taki krzaczek miałby pełne prawo tam wykwitnąć, jednak... nadal coś mi nie leży z tą "szyszką" jak to Slawol określił.
Pozdrawiam
Wisnia
Bohun, stary... w zasadzie każdą pracą mnie po prostu niszczysz, nie inaczej jest tym razem. Szacunek kozacka duszo, szacunek
Jedyne, do czego bym się przyczepił to bardziej kompozycja podstawki. Strasznie nie pasuje mi ta roślina z trzema "kulkami" pod lewym ramieniem termosa. Przynajmniej mi - bardzo przeszkadza i psuje kompozycje... po prostu nie pasuje tam. Może to tylko wina zdjęcia, może na żywo rzeźba podstawki prezentuje się inaczej, ale ja pozbyłbym się dwóch tych "kulek" na krzaczku, a najlepiej całej roślinki.
Co do reszty jedyne słowa krytyki to - wracaj ze złotem, w jakiejkolwiek kategorii byś tego khornowca nie wystawiał
EDIT: Chyba, że ten rozwalony termos leży tam już jakiś czas - cóż, taki krzaczek miałby pełne prawo tam wykwitnąć, jednak... nadal coś mi nie leży z tą "szyszką" jak to Slawol określił.
Pozdrawiam
Wisnia
o termos z kastanietami
- po zblirzenia samego termosa to możecie do tematu o spotkaniach warszawskich looknąć .. był tam
ech znowu na żywo to wygląda lepiej .. (nie nie widziałem tej wersji widziałem bez podstawki )
no wszystkiego najdłuższego na tej Golden Dominie ... skoda że cie nie będzie w 13 diecezji 26 .. ale tam byś nie mógł wygrać gumowego .... eeee ty już wiesz czego
ech znowu na żywo to wygląda lepiej .. (nie nie widziałem tej wersji widziałem bez podstawki )
no wszystkiego najdłuższego na tej Golden Dominie ... skoda że cie nie będzie w 13 diecezji 26 .. ale tam byś nie mógł wygrać gumowego .... eeee ty już wiesz czego
Jeżeli ta figurka wygląda tak w realu to ... Przed zgłoszeniem swojej pracy na SLAYER OF DEMONS będę w nią walił młotkiem
Dla mnie czad i nawet szyszaki okej
Edit:
Wlasnie zobaczylem squigi ...
genialne 
Dla mnie czad i nawet szyszaki okej
Edit:
Wlasnie zobaczylem squigi ...

Mi się te szyszki podobają. Przynajmniej w realu jak dla mnie jest ok.
No dobra, możecie mnie teraz nazwać bezguściem
Tomasz Jacykow byłby zdruzgotany: Szyszki do takiej bazy? Pfeeee!
No dobra, możecie mnie teraz nazwać bezguściem
Tomasz Jacykow byłby zdruzgotany: Szyszki do takiej bazy? Pfeeee!
kacpero wrote:![]()
![]()
respekt
P.S.
no co mogę więcej dodać?
miniatures painted:
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
2011 - 83, 2012 - 38, 2013 - 45, 2014 - 56, 2015 - 95, 2016 - 106, 2017 - 22
-
CUKIERas
bardzo pikne figuraski -malowanie świetne-mi akurat szyszki ni pasują specjalnie do urwanych rąk i khornowatych zbryzganych krwią termosów no ale jak to mawiają gustą są jak dziury w..
-squigi też w pyteczke taki automatonowy klimat. Brawo Brawo i powodzenia na konkursie.