A grzybki, jako graczowi O&G, bardzo mi się podobają
[PL] Galeria Bohuna
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
-
quidamcorvus
Re: [PL] Galeria Bohuna
squigi rewelacja! chociaz troche przeszkadzaja mi te biale kreseczki na skorze 
ale ogolnie klimat i wykonanie super..
ale ogolnie klimat i wykonanie super..
Stop competing with others. Start competing with yourself.

Dziękuję Waćpanom
Te kreski mają symbolizować dawno odniesione urazy skórne zadane ostrym narzędziem
Inaczej mówiąc blizny 
Te kreski mają symbolizować dawno odniesione urazy skórne zadane ostrym narzędziem
... Nameless, Sławol,... Któregoś pięknego dniaNameless wrote:...to nie Polak potrafi, to Bohun potrafi. albo Ana. albo ktos jeszcze inny
czym ty ścieniowałeś ten czarny ciuch na gobasie ??
Wracaj z mieczem - i tyle ci życzę 
Bohun, wyskoczyles na czołówkę naszych rodzimych malarzy. Mam nadzieję, że Twoja ciężka praca zostanie doceniona na Wyspach.
Bardzo fajne squigi, pokazujesz dużą swobodę malowania na takim poziomie. A juggernaut na pewno nie zostanie niezauważony.
Życzę wszystkiego dobrego i powodzenia życzę!
Bardzo fajne squigi, pokazujesz dużą swobodę malowania na takim poziomie. A juggernaut na pewno nie zostanie niezauważony.
Życzę wszystkiego dobrego i powodzenia życzę!
Nie wiem czasem, czy na eBayu się nie sprzedałSzary wrote:A juggernaut na pewno nie zostanie niezauważony.
-
Wisnia
A to już nie wybiła? 
Świetne prace stary, Twój styl, głównie kolory - niesamowicie mi się podobają. Życzę Ci powodzenia na Wyspach, statuetek i miecza
Pozdrawiam
Wisnia
Świetne prace stary, Twój styl, głównie kolory - niesamowicie mi się podobają. Życzę Ci powodzenia na Wyspach, statuetek i miecza
Pozdrawiam
Wisnia