Bardzo fajny model, lubie takie komiksowe klimaty
Jestem fanem palety kolorystycznej.
Najbardziej podoba mi się szmatka na fiut...ku(co to za kolory? widzę jakiś odsaturowany turkus i lekkie brązy), skrzydła są też niezłe.
Najmniej podoba mi się miecz. Ma fajny OSL z oczów na tym mieczu, ale cały jest trochę płaski.
Całość jest bardzo zacna, bravo!
Aaaaa i jeszcze pytanko - sam plotłeś ten drut kolczasty ? Czy gdzieś kupiłeś ?
Pytam, bo ostatnio zakupiłem fototrawiony, ale nie jestem z niego zadowolony za bardzo, bo jest trochę płaski i powoli dojrzewam do decyzji żeby samemu zapleść takowy.
[PL] Malunki REDAVA
Forum rules
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Prosimy, abyście w tym dziale starali się zamieszczać prace i dyskusje na temat gotowych modeli. Jeśli macie fotki WIP (tzn. z przebiegu prac), to zamieśćcie je w stosownym dziale i ewentualnie podajcie link do takiego tematu w poście z gotową pracą.
Re: [PL] Malunki REDAVA
No niestety miecz mi się wypłaszczył po lakierowaniu no ale to ja już mam za ciężki palec jak psikam sprayem. Co do drutu kolczastego to zaplatałem sam na długopisie a wykorzystałem do tego coś takiego.mr_Denial wrote:Bardzo fajny model, lubie takie komiksowe klimaty
Jestem fanem palety kolorystycznej.
Najbardziej podoba mi się szmatka na fiut...ku(co to za kolory? widzę jakiś odsaturowany turkus i lekkie brązy), skrzydła są też niezłe.
Najmniej podoba mi się miecz. Ma fajny OSL z oczów na tym mieczu, ale cały jest trochę płaski.
Całość jest bardzo zacna, bravo!
Aaaaa i jeszcze pytanko - sam plotłeś ten drut kolczasty ? Czy gdzieś kupiłeś ?
Pytam, bo ostatnio zakupiłem fototrawiony, ale nie jestem z niego zadowolony za bardzo, bo jest trochę płaski i powoli dojrzewam do decyzji żeby samemu zapleść takowy.
Click to see full-sized image
Drucik złupiłem z wiązanki ślubnej mojej żony . Na początku skręciłem dwa większe kawałki ze sobą tak aby tworzyły jeden grubszy. Potem porobiłem te małe zadziory a na koniec owinąłem to na długopisie aby nadać kształt. Efekt mi pasuje ale nie porównam tego z foto trawionym bo w sumie nie miałem takiego w ręku. Mam nadzieję że to pomorze.
-RED
No, mi też się całość ogólnie podoba, efektownie wyszło!
Poza tym moimi ulubionymi momentami są: szmatka między nogami i płyty pancerza
Podpinam się tutaj, zwłaszcza w kwestii skrzydeł.Nameless wrote:komiksowe malowanie na komiksowym modelu, to mi sie podoba.
ale dobor kolorow... te fiolety i zielenie daja po galach, oj daja
Poza tym moimi ulubionymi momentami są: szmatka między nogami i płyty pancerza
Hej posiedziałem dzisiaj i pomalowałem do końca Nurglowego Lorda by GW. Trochę się z nim ogólnie pobawiłem a dzisiaj próbowałem trochę poprawić elementy które mi wytknęliście. Z modelu jestem zadowolony chociaż przypuszczam że można by było jeszcze to i owo poprawić ale nie będę się już z tym tak bawił bo praca na Husara czeka.
Tak to wygląda. Ciekawe czy papa Nurlge urwie mi głowę czy da nową chorobę weneryczną .
Tak to wygląda. Ciekawe czy papa Nurlge urwie mi głowę czy da nową chorobę weneryczną .
ładny jest, nie perfekcyjny, ale to sam przyznałeś Twój spodobał mi się na tyle że zamówiłem sobie jednego, dzięki za załapanie zajawki
Peace!
P.S.: Co szykujesz na hussara?
Peace!
łaha ha ha ja też zamówiłem XD . RED - fajnie przemalowałeś hełm! Jak na tyle czasy bardzo fajna praca.Powodzenia na hussarze !Kuzyn wrote:ładny jest, nie perfekcyjny, ale to sam przyznałeś Twój spodobał mi się na tyle że zamówiłem sobie jednego, dzięki za załapanie zajawki
Peace!
Pozdrawiam,
KeraM
....Why do we fall? So we can learn to pick ourselves up.
no teraz to luks /:) koleś wygląda na bardziej "dojrzałego"
Nie chciał bym się określać bo jeszcze mogę zmienić plany ale postaram się nawet jeśli miał bym przywieźć jeden model ale pomalowany tak że będę z niego zadowolony na max.Kuzyn wrote:P.S.: Co szykujesz na hussara?
-RED
Kask fajowy:) W ogole caly model niczego sobie, ale i tak najbardziej podobaja mi sie od kolan w dol. Pierwsza klasa te plyty Ci wyszly.
m
m
Impossible is Nothing!!
Twisted Brushes
Twisted Brushes